מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צואה קשהגל29/08/2009
שלום רב בתי בת 9 חודשים עד היום עדין פולטת כאשר היא מקבלת סימילק עם דייסה דלילה.
כאשר היא אוכלת ירוקת ופירות לא פולטתץ
התפריט שלה הוא:
בבוקר בקבוק 240 סימילקה+ דייסה
צוהריים ירקות - מרק
אחר פירות
ובערב שוב בקבוק עם דייסה
הבעיה היא לרוב שהיא לא מסכימה לאכול פירות וכאשר היא לא אוכלת אותם היא סובלת מיציאת קשות מאוד שמקשות עליה ומכאיבות לה היצאות קשות מאוד ואולי גם יכול ליצור מצב של טחוריםץ
השאלה איך אני עוד יכולה לשפר לה את המזון שלא תסבול בצואה קשה כי לא תמיד מסיכמה לאכול פירות.
ודבר נוסף בציאה האחרונה שלה ראיתי מין חתיכה כזו אדומה כאשר היא לחצה לצאת ואחרי שסיימה אני כבר לא רואה את זה אולי זה טחורים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הוספה לשאלה
גל29/08/2009עוד דבר מים אני מציאה לה כל הזמן אבל לא שותה כל כך הרבה ממש מעט
אז מה בכל זאת ניתן לעשות לעזור לה
שוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לגל
ד''ר הדר ירדני30/08/2009שלום גל,
כדאי לגשת לבדיקה - כירורג ילדים. יתכן שמה שאת רואה זה צניחה של מעי בזמן עשיית הצואה.
יתכן וצריך טיפול שירכך את הצואה.
בקשר לכלכלה - הרבה פירות וירקות יעזרו.
אולי צריך להחליף את הדייסה?
בברכה, הדר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)