מתי מותר להתינוק לישון על הבטן???

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתי מותר להתינוק לישון על הבטן???
    חסוי
    01/09/2009

שלום רב,
    יש לי תינוקת בת 5 חודשים. דיי שמנמנה (8.5 ק"ג).
    עדיין לא מתהפכת מבטן לגב, אך מתהפכת מגב לבטן.
    בהשכבה לקראת הלילה, אני מניחה אותה כמובן על הגב במיטתה, אך כעבור פרק זמן לא רב, מתוך שינה, היא מתהפכת על הבטן וכך ממשיכה את שינתה.
    כיון שאני יודעת שאסור לישון על הבטן בגיל זה ללא השגחה, בלילות הראשונים ממש רצתי כל הזמן לחדרה לבדוק......
    אמנם במיטה יש בייבי סנס......אך אני ממש בדאגות. מה עושים? לא ניתן לשלוט על זה, היא מסתובבת , וגם אם אחזירה על הגב, מיד מתנגדת ומתהפכת על הבטן.
    עד איזה גיל יש סכנה ממות בעריסה חלילה?????
    מודה על תגובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חסוי שלום

ד''ר קווין שרייבר
    02/09/2009

אחרי שתהפחים הם עברו את הגיל של מות בעריסה . על תדאגי.
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אפשר לחדד?

חסוי
    02/09/2009

תודה על תגובתך, אך מכל מה שאני קוראת מצויין שהסכנה של מוות בעריסה היא עד גיל שנה.......

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסןי שלום

ד''ר קווין שרייבר
    02/09/2009

באמת עד גיל 6 חודש
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה