המנגיומה בעין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המנגיומה בעין
    סזי
    09/09/2009

יש לי תינוק בן 7 חודשים שהתגלתה אצלו המנגיומה כבר בגיל חודשיים וחצי, בביקורי הראשון אצל הרופא המטפל נאמר לי שהראיה בעין בסדר ושום דבר לא נפגע. נשלחתי לעשות אולטרה סאונד בעין ולחזור אליו עוד חודשיים וחצי. ויחד עם התוצאות (שלאחר הרבה זמן עקב אינספור דחיות של המכון אולטרה סאונד באיכילוב) הגעתי לרופא. נשלחתי לעשות הרחבת אישונים ולאחר המתנה חזרתי לרופא אשר בדק אותו והתגלה שהילד בקושי רואה מרחוק והוא חייב משקפיים- בעין הבריאה 3 צילינדר ובעין עם ההמנגיומה 4 וחצי צילינדר. יחד עם זאת הוא אמר שאני חייבת לקחת אותו בדחיפות לבי"ח איכילוב לקרדיולוג על מנת לתת לו את התרופה החדשה לטיפול בהמנגיומה שהיא תרופה לטיפול בבעיות לב. לאחר ההסבר הארוך, השאלה שלי אם מישהו יודע על התרופה הזאת, כדאי/ לא כדאי? והאם זה הגיוני שתוך 3 וחצי חודשים הילד הפך מ-רואה טוב לילד עם משקפיים בעל מספר גבוה של צילינדר?. תודה על ההקשבה ובבקשה לכל מי שיכול לעזור לי לחשוב מה לעשות הלאה ולתת לי עצות אני ממש צריכה אותם. תודה רבה, סוזי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המנגיומה בעין

הוספת תגובה

• סזי שלום

ד''ר קווין שרייבר
    09/09/2009

אם מישהו יודע על התרופה הזאת, כדאי/ לא כדאי?
    איזו תרופה זאת?

והאם זה הגיוני שתוך 3 וחצי חודשים הילד הפך מ-רואה טוב לילד עם משקפיים בעל מספר גבוה של צילינדר

הגיוני !

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה