מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גדילת תינוקדלית09/09/2009
שלום לך,
בני בן 4 חודשים, נולד במשקל 3.640 ק"ג.
שוקל היום 8.300 ק"ג , גובהו 66.5 ס"מ.
האם זה חריג ודורש בדיקה,
יש לציין שאני ובעלי אנשים גבוהים (אנ בגובה 1.72 מ, ובעלי 1.85 מ' משקלנו סביר.
התנוק ניזון מסימילק ואוכל 5 ארוחות ביום.
מבקשת תשובה מהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלית שלום
ד''ר קווין שרייבר10/09/2009לא חריג בכלל
לעכשו לא צריך בירור
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דלית15/09/2009מה קצב הגדילה שבעקבותו יש צורך בברור, ומתי יש צוורך לעשותו ?
צה עושם במידה וקצב הגדילה ממשיך להיות כל כך מואץ, האם עוצרים אותו בשלב מסוים או משאירים את זה לטבע ?
תודה מראש על ההתיחסות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלית שלום
ד''ר קווין שרייבר17/09/2009צריכים לעקב אחרי עקומת משקלו דרך טיפת חלב כל 1-2 חודש. אם האחות דואגת, היא תפנה אתכם לרופא
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
דלית23/09/2009אני מבינה כי הביטוי "חילוף חומרים מתייחס ליציאות.
אכן לבני אין הרבה יציאות (יש רק אחת ליום ולפעמים אחת ליומיים).
האם החלפת תחליף המזון (למטרנה) יכולה לשנות את כמות היציאות ובכך להאיט את קצב העליה במשקל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבד"כ לא
ד''ר קווין שרייבר24/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגדילת תינוק - תגובה
ר.ח20/09/2009גם בתי בגיל 4 חודשים ושבוע שקלה 8200 והאורך 66.5. כיום בגיל 5 וחצי חודשים שוקלת בערך 9 ק'ג (יש לנו משקל בבית). גם אני דואגת מקצב הגדילה אבל נראה בהמשך (גם אני 1.73 ורזה והייתי שמנמונת כתינוקת).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרותם -שאלה
דלית23/09/2009האם אמרו לך משהו על כך ב"טיפת חלב" (אני מתכוונת לגבי המשך קצב הגדילה)
מה התינוקת שלך אוכלת (האם רק תחליף)
שמחתי לקרוא את תגובתך ושבני אינו חריג במימדיו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)