תנגודת גוף ירודה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תנגודת גוף ירודה
    יפעת
    15/09/2009

שלום,
    בני בן שנה וחודש, אחד משניים (תאומים) שנולד במשקל תקין בשבוע 38. כבר שלושה חודשים שהילד חולה לסירוגין- חום (לעתים גבוה מאוד ולעתים באזור 38), נזלת רבה ותכופה מאוד, חולשה מרובה ומנגד המון חוסר שקט, השתוללות, תסכול, התפרקות ובכי קורע לב כל הזמן, שיעול מידי פעם, למשך שבועיים גם היו לו הקאות ושלשולים. ירידה בתאבון ושינה לא טובה (בוכה המון בלילות ולא מצליח להירדם), ובאופן כללי תחושת "קוויצ'יות" כזו שהוא לא מצליח לצאת ממנה ולהבריא.

משקלו בערך 8400, שזה מאוד נמוך (מתחת לטבלת האחוזונים המוכרת), הוא בתקופה של צמיחת שיניים ובאמצע גם קיבל את החיסונים של גיל שנה (חצבת, חזרת, אדמת).

אני חוששת שתנגודת הגוף שלו ירודה במיוחד ומבקשת לדעת אילו בדיקות כדאי לבצע על מנת לברר את הסיבות לכך, ומה דעתך על המצב הזה.

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תנגודת גוף ירודה

הוספת תגובה

• יפעת שלום

ד''ר קווין שרייבר
    15/09/2009

מה היה משקל לידתו?

כל רופא יש לא גישה אחרץ. זה יכול להיות תקין
    הייתי שואל את הרופא שלו מה הוא רוצה לעשות

דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך...

יפעת
    16/09/2009

הוא נולד במשקל 2180 (אחותו 2500). הרופא המטפל לא ממש מודאג אבל אני לא שקטה- אני מכירה את הילד ומשהו שם נראה לי לא תקין- מילד שמח, נינוח ומלא חיוניות הוא הפך בחודשים האחרונים לילד עם סף סבל וסבלנות נמוך מאוד שמתוסכל בקלות, בוכה המון ולא מצליח להירגע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יפעת שלום

ד''ר קווין שרייבר
    17/09/2009

אם את דואגת תחזרי לרופא או תמצאי רופאי אחר שיעזור אם הבירור

דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה