מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזונה והתפתחותגל21/09/2009
שלום רב
מס' שאלות
ביתי בת 10 חודשיים
סדר האורחות שלה:
8:30 בקבוק של סימלאק + דייסה 240
10:00 מקבלת עגבניה מרוסקת מדי פעם לא תמיד מסכימה לאכול
ב 13:00 מקבלת מרק טחון לא כל כך אוכלת גושם (אכולת כ 190 מל)
בשעה 16:00 אוכלת פרי כמות לא ממש גדולה
ובערב בקבוק נוסף של דייסה
הבעיה היא שלא עלתה לי במשקל היא שוקלת 8 קילו עלתה אולי 100 גרם בטווח של חודש .
היא לא ממש אוהבת לאכול וקשה לתת לה בין לבין אוכל היא די מסרבת עדיין לא אוכלת כל כך גושים.
מה ניתן לעשות לגבי זה.
ושאלה מבחינה התפתחותית
היא זוחלת גחון כבר תקופה עוד לא יושבת היא מכופפת את הבירכים שלה אבל עדין לא עולה על זחילה של שש או ארבע לא יודעת בדיוק איך זה נקא כלומר זוחלת רק גחון.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם שאלתי נשכחה תודה
גל21/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגל שלום
ד''ר קווין שרייבר22/09/2009ביחס לעליה במשקל הייתי משגיח לעוד חודש לראות עם זה משתפר
ליחס לזחילה וישיבה-
אני דואג על הטונוס (חוזק) השרירים. כדאי לעשות בירור
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)