מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ויטמין Dרויטל23/09/2009
שלום רב, בני בן 5 חודשים ומזונו הוא סימילק. האם יש צורך עדיין להמשיך ולתת לו 2 טיפות ביום של ויטמין D ? במידה וכן, עד מתי? תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה נוספת - טעמים ראשונים
רויטל24/09/2009זה 5 ימים שאני מנסה לתת לו טעימות בפעם הראשונה. ניסינו בטטה, דלעת, עגבניה אך הוא לא אוהב
ולא נהנה מאף אחד מהם. מוציא את הרוב (וגם כך אני נותנת ממש מעט). אשמח לקבל עצה שתעזור לי להצליח לעניין את הילד בטעמים חדשים. שוב, המון תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרויטל
ד''ר קווין שרייבר24/09/2009פשוט תמשיחי. זה יקח קצת זמן עד שהוא מתרגל.
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטעימות לתינוק
דלית25/09/2009שלום רויטל,
גם בני בן עוד מעט 5 חודשים. גם אני ניסיתי לתת את המזונות שציינת ובני לא התלהב מהם. אולם ניסיתי לתת דברים אחרים שזוכים להתלהבות : חתיכות קטנטנות של לחם (טבולות בטחינה), חתיכות של קציצה.
אני נותנת לו אותם עם היד ( מועכת טוב טוב) לא נעזרת בכפית ומה שהוא דוחף עם הלשון (שכנראה זה מחוסר מיומנות), דוחפת לו חזרה לפה (כמובן שאם הוא דוחף יותר מפעם אחת אני מפסיקה).
תנסי זה עובד !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעד 6 חודש
ד''ר קווין שרייבר24/09/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)