שיעל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעל
    סיגל
    26/09/2009

שלום בני בן השנה וחצי מנוזל ומשתעל כבר שבועיים הרופא נתן לו סירופ טרבולין 2.5ccללא הקלה
    הילד משתעל במשך כול היום וכול הלילה מה שמקשה עליו לאכול בקבוק ולבסוף הוא מקיא הרופא המליץ להמשיך עם הטרבולין לעוד שלושה ימים האם יש תרופה נוספת שיכולה לעזור תודה סיגל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעל

הוספת תגובה

• סיגל שלום

ד''ר קווין שרייבר
    26/09/2009

הלואי שהיא משהוא טוב!
    כל התרופות לגיל כזה מסוכנות ולכן לא נותנים אותם.

בהצלחה

דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תרופות

סיגל
    28/09/2009

שלום לקחתי את בני בן השנה וחצי שוב פעם לרופא. והפעם הרופא נתן לו טרבולין בודיקורט דרך אינהלציה. וכדורים הניקראים בטניסול 2 כדורים בכול ערב למשך שלושה ימים .ואנטיביוטיקה אזניל פעם ביום שלוש .ccהשאלה שלי האם הכדורים הללו לא מסוכנים. או אם אני לא אתן אני גם מסכנת את הבריאות שלו .קראתי שלהכדורים יש המון תופעות לוואי נתתי לו כדור אחד אתמול .והילד לא הפסיק להישתולל .תודה רבה וגמר חתימה טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגל שלום

ד''ר קווין שרייבר
    29/09/2009

שאלה שלי האם הכדורים הללו לא מסוכנים.
    לא מסוכנים במינון ולטבח הזה

הילד לא הפסיק להישתולל
    זה תופעה אבל זה חולף לגמרי

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה