בכי באמבטיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי באמבטיה
    איילת
    03/10/2009

שלום לד"ר
    ילדתי עוד מעט בת שלושה חודשים והיא בוכה (די בהיסטריה) באמבטיה מזה שלושה שבועות. אחרי ברור מעמיק שזה לא נובע מכאב, או מים חמים מידי או קרים מידי, או חדר קר או חם מידי, הגעתי למסקנה שהדבר נובע מחוסר בטחון על הדפני מאחר וזה התחיל ביום שהוצאתי אותו כדי לנקות אותו ומאז שהחזרתי אותו למקומו הוא מעט נע ונד.
    ניסיתי משחקים עם ברווז, עד כמה שהיא מסוגלת לקלוט כמובן, וניסיתי לרחוץ אותה באמבטיה אחרת בו יש "דפני" מובנה. אני לא מצליחה להקנות לה את תחושת הבטחון שאבדה לה.
    אני עוטפת אותה בחיתול מאז שנולדה וזה לא ממש עוזר.
    חשבתי לנסות עם הבטיה אבל היא בוודאי יותר זזה ונעה ואני חוששת שבשלב הזה זה ילחיץ אותה יותר.
    כשהבכי מתגבר אני מתכופפת לחבק אותה כשהיא במים ואז היא משתתקת ונתפסת עליי חזק כמו קופיף. בקיצור, היא מפחדת וכואב לי הלב..

מה אתן מציעות לעשות על מנת להקנות לה שוב בטחון?

תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי באמבטיה

הוספת תגובה

• איילמ שלום

ד''ר קווין שרייבר
    03/10/2009

הלואי שהיה משהוא טוב
    זה יקח זמן אבל זה יסתדר

בהצלחה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה :-)

איילת
    03/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה