תינוקת רזה?...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת רזה?...
    מירב
    03/10/2009

שלום וחג שמח.
    מתנצלת מראש על השאלה הארוכה.
    בתי בת 6 חודשים שוקלת 6.350. נולדה במשקל 3 קג. כעת בגובה 68 סמ. עד לפני חודש היתה ניזונה מהנקה בלבד. בביקור בטיפת חלב בשבוע שעבר שלחה אותי האחות בדחיפות לרופא היות והילדה מתחת לעקומות. (משקל בלבד סביב ה 15% כשמשקללים משקל וגובה מתחת ל 0).הילדה בחודשיים האחרונים צמחה כ 3 סמ ועלתה רק 900 גרם, מאוד ארוכה (יש לציין שזה גנטי אביה מתנשא לגובה 2 מ). ילדה מאוד חיונית, צחקנית, תקשורתית ופעילה מאוד מאוד , כבר זוחלת ומתהפכת. ישנה כ 12 שעות בלילה . בחודש האחרון התחלנו להוסיף לתזונתה מוצקים,מרקים ופירות. מאז שנולדה אוכלת כל שעתיים כמויות קטנות. גם עכשיו כשהורדנו כמעט לגמרי הנקה אוכלת כל שעתיים לא מסוגלת לאכול יותר מ 150 סיסי. יציאות בסדר, צואה פעם ביום ומספר חיתולים רטובים ביממה.
    בימים האחרונים מאז הביקור בטיפת חלב הוספנו לתזונה אבוקדו, שקדים, טחינה, דיסות. אבל אני מפחדת שעקב ההיסטריה להעלות את משקלה אני דוחפת יותר מיד. בכלל כל הזמן אנחנו מתסובבים סביב התזונה שלה במקום להנות מהילדה המהממת שלנו (שאגב במראה ממש לא כל כך רזה, יש קצת פולקעס, קצת סנטרים).
    שאלתי לסיום- האם יש מקום לדאגה או שפשוט להניח לילדה?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת רזה?...

הוספת תגובה

• תוספת למידע

מירב
    04/10/2009

בחודשיים גבהה 4.5 סמ ולא 3.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להניח לילדה!

ד''ר קווין שרייבר
    04/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון המון תודה.

מירב
    04/10/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה