מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אכילה בלילהסיגל10/10/2009
שלום,
ברצוני לדעת כיצד ניתן לגמול תינוק בן 4 חודשים מאכילה בלילה,
הבנתי שבגיל זה השעון הביולוגי מתגבש ויכול לעבור לילה ללא אוכל,האם נכון?
ואם כן כיצד,כלומר מה לתת לו כאשר קם באמצע הלילה?
אשמח לעצות.
תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סיגל שלום
ד''ר קווין שרייבר10/10/2009הבנתי שבגיל זה השעון הביולוגי מתגבש ויכול לעבור לילה ללא אוכל,האם נכון?
כן
ואם כן כיצד,כלומר מה לתת לו כאשר קם באמצע הלילה?
עדיף לא לתת לא כלום
בלילות הראשונות יש הרבה בכי אבל תוך 3-4 ימים הם ישינים כל הלילה באצמם
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאכילה בלילה
סיגל11/10/2009היי
תודה על תשובתך המהירה,
אני מנסה במשך שבוע שלם ולא רואה שום שיפור,הוא עדיין ממשיך להתעורר בשעה:3:00 בלילה,ואח"כ ב-4:00...
האם אני עושה משהו לא נכון?
למה השיטה הזו לא עובדת עליו?
האם להמשיך לנסות?
שוב המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל שלום
ד''ר קווין שרייבר11/10/2009האם אני עושה משהו לא נכון?
מה את עושה כשהוא מתעורר? משחקת איתו נותן לו לאכל? את צריכה להיות יות עקשני ממנו
למה השיטה הזו לא עובדת עליו?
באיזה שעה הוא הולך לישון-
לא הייתי שם אותו במיטה לפני 8:30 בערב
האם להמשיך לנסות?
לרב הילדים מצליחים בגיל כזה. יש אלו שצריכים לחקות עד 6 חד
בהצלחה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיגל... מניסיון
לי11/10/2009היי סיגל , גם אני אימא לילדה בת 5 חודשים
ובשבועיים האחרונים גמלתי אותה מאכילה בלילה.
בהתחלה זה היה עם הורדה של כמות האוכל , כלומר אם היא הייתה רגילה לאכול 120 מ"ל בלילה כל יום הורדתי 20 מ"ל - שבוע שלם ככה עשיתי.
שבוע לאחר מכן, אם היא הייתה מתעוררת הייתי נותנת לה לשתות מים (20 מ"ל) ומוציאה את הבקבוק ונותנת מוצץ, לאחר כמה ימים היא התרגלה לישון כל הלילה (טפו טפו)
עובד כמו קסם
מה שכן, צריך להיות עקביים עם הרבה סבלנות וכמובן עקשנים
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי לי
סיגל11/10/2009בהמשך לתגובתך,
באיזו שעה בתך הולכת לישון? ומתי מתעוררת בבוקר? בני לא מחזיק מעמד אחרי 19:00 בערב...
לפני הגמילה מאכילה בלילה,כמה פעמים במהלך הלילה היתה מתעוררת?
כרגע כשהוא מתעורר אני נותנת רק מוצץ,ללא מים או תמ"ל...
תודה רבה על העצה,בהחלט אנסה את שיטתך :-)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי סיגל
לי13/10/2009היי סיגל
ביתי בסביבות השעה 19:00 מתחילה לנדנד כי היא עייפה (בעקבות המעבר לשעון חורף)
אני מנסה למשוך אותה עד 19:30 ורק אז מכניסה אותה למקלחת (בדר"כ כמה שיותר זמן באמבטיה - ככה היא מתעייפת)
אח"כ ארוחה אחרונה לפני השינה ובסביבות 20:00 20:15 היא הולכת לישון (ארוחת חלום בשעה 23:00 שמיום ליום הכמויות קטנות - גם פה אני רוצה לגמול אותה)
והיא מתעוררת בבוקר בשעה 5:45 6:00
לפני הגמילה היא הייתה מתעוררת פעם אחת ב4:00 לפנות בוקר מנשנשת וחוזרת לישון
דרך אגב השימוש במוצץ מעולה, בגמילה בזמן שהוא לא עזר וכבר היא הייתה ממש עצבנית אז הייתי נותנת לה לשתות
מקווה שיהיו לכם לילות שקטים :-)
לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)