חום, דימום חניכיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חום, דימום חניכיים
    ארז
    16/10/2009

שלוםם,
    ביתי בת 16 חודשים החלה לפתח חום גבוה לפני שישה ימים שנע בין 38.5 ל 40 מעלות ללא נזלת או שיעול. בבדיקות דם ושתן לכללית הצביעה הרופאה על מחלה ויראלית ונתנה אקמול בלבד. רופאה שנייה בדקה ומצאה דלקת באוזן ורשמה אנטיביוטיקה אוגמנטין בסירופ 475 מ"ג - 2.5 מ"ג פעמיים ביום.
    הטיפול באנטיביוטיקה החל לאחר יומיים מהופעת החום.
    הילדה חסרת תיאבון וגם לא שותה מספיק.
    מטופלת כל העת בנרות פרצטמול בליווי האוגמנטין.
    באחד הלילות התעוררה עם כאבים עזים באוזניים - ניסינו להקל באמצעות טיפות וגם שמן זית שחומם.
    לפני כיומיים הופיעה פריחה אדומה ללא גרד, בכל הגוף אולם החום לא ירד כליל אלא רק פחת לכן לפי הבנתי לא בטוח כי מדובר באדמדמת.
    כמו כן הופיעו פצעים לבנים עגולים על הלשון.
    נבדקו בבדיקת דם חוזרת גם טרומבוציטים ועוד - הכל יצא תקין, גם בדיקת ווירוס סקרלט.
    לפני כיומיים עם הופעת הפריחה החלו להתנפח החניכיים ולדמם מאוד עד כדי שבקושי רואים שיניים.
    הדבר מדאיג מאוד וכואב לילדה.
    אני אודה לכם אם תוכלי לתת לי כיוונים נוספים - מה יכול לגרום להתנפחות החניכיים - האם החום והמחלה הוויראלית?
    האם יש אולי קשר למחלת הפה והטלפיים לאור התסמינים?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חום, דימום חניכיים

הוספת תגובה

• ארז שלום

ד''ר קווין שרייבר
    17/10/2009

נשמע כמו שני מחלות רצופות-
    מחלה ראשונה ווירלי אפ חום.
    השני נשמע הרפיס בפה- כאבים נפיחות דימומים וכו.

לעכשיו אם שני ספירות תקונות ו סיפור של הרפס לא הייתי מודאג, אבל צריכים לדאוג לשהיא שותה
    בהצלחה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה