תינוקת לא ישנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוקת לא ישנה
    שרון
    20/10/2009

שלום,
    בתי בת חודשיים ולמעשה מאז שנולדה לא מצליחה לישון יותר משעה ברצף במהלך היום. הבעיה המרכזית היא בנושא שנת הלילה שלה. עד השבוע האחרון היא הייתה יונקת ונרדמת לכ-4 שעות ואח"כ מתעוררת כל שעתיים לאכול. בשבוע האחרון היא הפכה לחסרת מנוחה- ישנה כשעה ומתעוררת, אנו מנסים להרדימה בכל דרך (בסוף זה קורה על הידים) וברגע שמכניסים אותה למיטה היא ומתחילה לצרוח וחוזר חלילה. כשהיא כבר ערה בלילה היא לא תמיד יונקת, לעיתים תכופות משתמשת בפטמה שלי כתחליף למוצץ (היא סרבת לקחת מוצץ בכל תוקף) וכשאני מנסה לנתק אותה מהפטמה- שוב צורחת. מה לעשות? אני ממש אובדת עיצות....
    חשבתי לתת לה בקבוק חלב שאוב לפני השינה- האם לדעתכם יפתור את הבעיה? לא נראה לי שהיא ממש רעבה (חיתולי הלילה שלה ספוגים בשתן)
    תודה על העזרה
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוקת לא ישנה

הוספת תגובה

• שרון שלום

ד''ר קווין שרייבר
    20/10/2009

הרב נשמע התנהגותי
    הייתי נותן לה בקבוק לפני השינה (עדיף מישהוא אחר) ואז לא לתת לה יותר משני אכילות משך הלילה.
    יהי כמה לילות של בכי אבל הילדים לומדים ממש מהר

בהצלחה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה