תינוק שחולה תכופות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק שחולה תכופות
    שירה
    25/10/2009

שלום רב ד"ר שרייבר,

בני בן 9 חודשים + . הוא תינוק חייכן ופעיל.
    הוא ניזון מהנקה+ 2 ארוחות מוצקים (פירות, מרק של ירקות מבושלים ובשר) ונוטרמיגן.
    הוא הולך לפעוטון מגיל 5 חודשים .

הוא סובל מצפצופים וחרחורים בערך כל שבועיים ואפילו עכשיו חלה בדלקת ריאות (אבל היא עברה מהר בעזרת אנטיביוטיקה.) היו לו גם עד עתה 3 אירועי קוצר נשימה ולכן הוא מוגדר בפי רופאו כאסטמתי.

כל הצרות התחילו כאשר התחיל ללכת לפעוטון. הפעוטון הוחלף באחר אבל הוירוסים ממשיכים להידבק אליו :-(

בעלי ואני מיואשים ולא מבינים מה אנחנו עושים לא בסדר. אנחנו מודעים לכך שסביר להניח שרוב הוירוסים באים מהפעוטון אבל אין לנו אפשרות כלכלית לשכור מטפלת בבית וגם הכנסנו אותו בספטמבר לפעוטון מקסים וטוב. חוץ מזה הילד מטופל היטב ואני לא זזה ממנו...

האם ייתכן שתינוק כל הזמן יהיה חולה? מה אתה מציע לעשות?
    הרופא שלו לא מתייחס לבעיה שלנו כמו שצריך וגם קורא לנו נודניקים ...

בתודה מראש,

מיכל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תינוק שחולה תכופות

הוספת תגובה

• מיכל שלום

ד''ר קווין שרייבר
    25/10/2009

דבר ראשון, על תתייאשו! זה לא אשמתכם. רואים את התופעה הזו גם בילדים שלא בפעוטונים

האם ייתכן שתינוק כל הזמן יהיה חולה?
    זה יעבור. מתי ???????????

מה אתה מציע לעשות?
    לדאג על היגיינה טובה

ברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם לתינוק שלי יש בעיה דומה

ענת
    26/10/2009

הי מיכל
    התינוק שלי כבר בן שנה וארבע חודשים בחצי שנה אחרונה הוא היה חולה 3 פעמים בדלקת ראות ואפילו אושפז בבית חולים, גם הוא מוגדר שיש לו אסטמת ילדים. היתי עושה לו אינגלציות 3\4 פעמים ביום ואני נותנת לו פעם אחד ביום סינג1לייר4. כמובן כל זה בהתיעצות רופא.
    ואנחנו הולכים לרופא ראות למעקב.
    כל אפצ'י קטן שלו הופך לדלקת ראות, לצערי אין מה לעשות לעקוב- אומרים שזה עובר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה