ריפלוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריפלוקס
    קרן
    05/11/2009

1. הייתי היום עם בני בן ה 3 חודשים אצל הרופאה והיא איבחנה אצלו ריפלוקס קל. היא ביקשה לתת לו לאכול 90 cc מטרנה עם כפית אחת של קורנפלור... הבעייה שבימים האחרונים (סוף סוף) הוא התחיל לאכול יותר בערך 150cc וכאשר היום ניסיתי לתת לו 90 עם תוספת קורנפלור הוא ממש צרח שהוטר רוצה עוד אז ניסיתי להרגיע אותו בעזרת מוצץ ומשחקים והוא לא הפסיק לבכות עד שהכנתי לו עוד 30cc... רציתי לדעת האם אני יכולה לתת לו 120cc בתוספת כפית של קורנפלור כדי שהוא לא יהיה רעב או שזה יותר מידיי...
    2. דבר נוסף - איך אני יכולה להגביה לו את העריסה? האם בעזרת שמיכת צמר מקופלת זה בסדר?
    תודה על העזרה
    קרן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ריפלוקס

הוספת תגובה

• דבר נוסף ששכחתי לשאול

קרן
    05/11/2009

הוא אוהב לישון על הבטן ובאמצע הלילה ממש מתלונן ומבקש או על הבטן או על הצד...אני משתמשת בביבי סנס ועם הגבהה לא נראה לי שניתן להשתמש בביבי סנס...השאלה שלי האם עם הגבה בעריסה ניתן לשים אותו על הצד ועל הבטן או רק על הגב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר למה לא ענית לי?

קרן ברקו
    06/11/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן שלום

ד''ר קווין שרייבר
    06/11/2009

על הצד בסדר לא הייתי שם אותו על הבטן

דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרן שלום

ד''ר קווין שרייבר
    06/11/2009

את יכולה לתת יותר אבך זה יכול לגרום להחמרה בריפלוקס

למיטה-
    הייתי שם מתחת למיזרון משהוא להגביע צד אחד כמו שמיכה

דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה