מעון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעון
    קרן
    21/11/2009

שמתי את בתי לפני כחודשיים במעון (כאשר היתה בת שנה וחודש) ובגלל שהיא כל הזמן הייתה חולה פעמיים והספיקה לקבל 3 !!! פעמים אנטיביוטיקה , בעלי ואני החלטנו להוציא אותה מהמעון ולהחזירה הביתה.
    שאלתי היא: האם בספטמבר שאני אשים אותה שוב במעון (שיש שם הרבה ילדים, אבל יש לי אמון מלא במטפלות) או אם יהיה מקום אחרי פסח, אז האם אני שוב יעבור את טקס "המחלות", והאם זה היה טעות להוציאה מהמעון?
    בברכה
    ותודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעון

הוספת תגובה

• קרן שלום

ד''ר קווין שרייבר
    21/11/2009

שאלתי היא: האם בספטמבר שאני אשים אותה שוב במעון (שיש שם הרבה ילדים, אבל יש לי אמון מלא במטפלות)או אם יהיה מקום אחרי פסח, אז האם אני שוב יעבור את טקס "המחלות"
    בד"כ הם חולים עוד פעם

, והאם זה היה טעות להוציאה מהמעון?
    זה לא טעות, זה גישות שונות

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקרן

ליאת
    22/11/2009

הי קרן,

גם לי יש תינוק שהיום הוא בן 10 חודשים ומאז ששמתי אותו בפעוטון מגיל 5 חודשים הוא חולה או מצונן מאוד לפחות פעם בשבוע-שבועיים.

החלפתי פעוטון וזה עדיין לא עזר אבל כולם סביבי אומרים שהשנה הראשונה של ילד בגן ולא חשוב באיזה גיל היא כזאת...והחדשות הטובות הן שהילד מתחסן מכך ולאט-לאט חולה פחות.

אז נקווה לטוב...

שיהיה בהצלחה,

קרן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה