מים להרתחה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים להרתחה
    ליאת
    10/12/2009

שלום,

בני בן 10.5 חודשים.
    עד עכשיו הרתחנו לו תמיד מים, למרות שבפעוטון נראה לי שמשתמשים רק במים מינרלים לא מורתחים.
    אחרי הרתחה המים מלאים באבן למרות שאני דואגת לנקות את הכלי שבו מרתיחים עם חומצת מלח לימון, אחרי פעמיים של שימוש שוב יש אבן בכלי והמים מלאים בחתיכות...

האם כבר ניתן לוותר על ההרתחה ולתת לו פשוט מים מינרלים?

תודה,

שירה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים להרתחה

הוספת תגובה

• שירה שלום

ד''ר קווין שרייבר
    10/12/2009

יכולים לוותר

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי שירה

מורן
    12/12/2009

גם לבן שלי עוד חודש תהיה שנה, אבל בינתיים אני מרתיחה גם מים מינרלים כי קראתי שמשרד הבריאות פירסם הנחייה שצריך להרתיח את כל סוגי המים עד גיל שנה, למרות שהד"ר פה כנראה מבין שזה לא קריטי אם תפסיקי עכשיו להרתיח כי הוא גם כמעט בן שנה.

רציתי לשאול אותך, אתם ההורים ביקשתם שיהיה בר של מים מינרלים בגן? יפה לכם שאתם מסודרים ככה. בהרבה מקומות נותנים מי ברז ואני קצת חוששת מזה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה