מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת שנה-צרחות כל לילה באותה שעהאורלי18/12/2009
הבת שלי תהיה בת שנה בעוד שבועיים.
נטלה אנטיביוטיקה עד לפני מספר ימים עקב חשד לדלקת אוזניים וגרון.
יש לה 12 שיניים כשבשבועיים האחרונים תתו 4 טוחנות-שתיים מהן בקע להן השפיץ וטרם הסתיימה הגדילה.
היא לא ישנה לילה שלם אף פעם, אבל בלילות האחרונים באותה השעה בדיוק היא מתעוררת בצרחות אימים ושום דבר לא עוזרלה להירגע-לא ידיים, לא מים, לא מוצץ, לא אוכל...רק צרחות אימים-אתמול במשך שעתיים צרחה עד שנרדמה מותשת...
תחילה חשבתי שמדובר בהרגלי שינה שקלקלתי לה עקב המחלה (הבאתי נניח לישון במיטה איתי לילה אחד), אבל אני חושדת שיש משהו מעבר...לא מתאים לה להתנהג כך ואני מודאגת...הרי הגיוני שאם נניח מדובר שוב בדלקת אוזניים או גרון, זה היה כואב כל היום ולא כל לילה באותה שעה, לא?
האם ייתכן שמדובר בשיניים?אקמולי אגב לא עוזר לה בכלל!12 שיניים לתינוקת קטנה זה לא המון?ייתכם שמוציאה שיניים נוספות???
נרגעה עכשיו נניח על המיטה שלי ואיך שהועברה למיטה שלה החלה שוב לצרוח ממש בלי מרגוע...
פשוט קורע לב...
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי19/12/2009אורלי שלום רב,
אם נשללה כל בעייה אורגנית למשל דלקת אזניים או סיבה אחרת בבדיקה גופנית יש לחשוב על סיוטי לילה או ביעותי לילה. בשפה המקצועית NIGHTMARES או NIGHTTERRORS אלו גורמים לבכי ניכר ללא סיבה ולרוב עוברים ללא טיפול ספציפי.
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)