מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קושי בנשימה שמגביל הנקה ושינה רצופהשני23/12/2009
בן חודשיים וחצי כמעט מיומו הראשון עם חרחורים , זה לא בריאות הייתי אצל אף אוזן גרון, כניראה תעלות צרות, בכל מקרה אמר שאין מה לעשות קטן מידי..(הייתי לפני מספר שבועות).
הוא כל כך סובל, רוצה לאכול -יונק בקושי רב,נחנק (הוא אכלן מהיר ביותר בד"כ) כל רגע עושה הפסקה ובוכה, והחרחורים קשים,
גם מבקבוק (טימי טיפי) הכל יוצא לצדדים, כי הוא סתום באף, ובמיוחד בימים האחרונים, כניראה הצטנן המסכן..אז זה חמור יותר...
ניסיתי חלב אם בכניסה לאף..בדיחה, אפלו לא הקל, גם בימים שלא מצונן (שאז הצליח לאכול ולישון אבל עדיין לא כמו שצריך)
ניסיתי מי מלח, עדיין שמה לפני השינה ובמשך היום, כניראה עוזר קצת מאוד.
אדים מים חמים בחדר , לא ראיתי הקלה אולי בגלל ששמתי רק בימים אלו שמצונן והוא במצב קשה ביותר, אבל כן ראיתי שיש לו באף
נזלת יבשה והיום היה גם ירוק צמיגי שהוצאתי עם מקלון אוזניים, אבל באופן עקרוני לא הקל, סובל ונשמע אותו הדבר, והשינה שלו קטועה בגלל הנשימה (ישן על הבטן בגלל הגזים, קשה לי להחזיר אותו לשינה על הגב, ידיים משוטטות בפנים ומתעורר מיד)
הבנתי שאסור עד גיל 3 חודשים שמן אקליפטוס (אני לא מצפה לגדולות בכל מקרה)
וכרגע נוסף גם שיעול יבש (אין רופאה היום)
מה עושים??
הרופאים אמרו שאין מה לעשות , נכון ללפני כמה שבועות.
אני ממש בוכה בגללו, כשרואים נסיך שמשתוקק לישון ולאכול ולא מצליח והבכי רק מגביר את קושי הנששימה..הלב נשבר
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי24/12/2009שני שלום רב,
לפי הסיפור קרוב לוודאי שבנך הצטננן ולכך אין לנו פתרון טוב למעט כל הדברים שאת עושה כעת, ועושה נכון.
לכן כרגע יש להעזר בסבלנות, לעיתים זה לוקח עד 10 ימים שהנזלת משתפרת.
אם לא עובר עד אז הייתי מציע לפנות שוב לאא"ג שיבדוק שוב אם אין הצרות של מעברי האויר באף שדורשת התערבות.
תודה
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה חמה
ליטל24/12/2009גם אנחנו מאוד סבלנו מהתופעה של קושי בנשימה בגלל נזלת
ולשמחתנו מצאנו בבית מרקחת המצאה ממש טובה שעולה בערך 35 ש"ח.
שואב נזלת מיוחד שכולל 2 חוטים , אחד את שמה באף של התינוק ובשני את נושפת..
ובעצם מצליחה לשחרר ..
לא מצאנו משהו יעיל מלבד זה.
האדים ומי המלח מעולם לא הועילו לנו .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)