מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תפרחת חיתוליםימית26/12/2009
שלום,
ילדי בן שבעה וחצי חודשים.
לאחרונה סובל מאוד מפריחה באיזור החיתול המלווה באדמומיות ובנקודות קטנות.
אני משתמשת במשחה סטרואידית בשם דרמקומבין בערך פעמיים ביום, ובמשחה אטיונול למהלך כל החלפת חיתול הערה- אני שוטפת במקרים של צואה.
שאלתי היא,
איך נפתרים לחלוטין מתפרחת החיתולים?
והאם ישנה הגבלה של שימוש במשחה אטיונול, אני משתמשת בה בחודש האחרון כמעט כל יום שכן הפסקה של יום לטובת משחה אחרת מחזירה את התפרחת.
אודה לתשובתכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפתרון האולטימטיבי
אמאלה27/12/2009שלום,
לבני היתה תפרחת קשה ממש, בדרגת כוויות אדומות ונפוחות
לא עזר כלום עד שגילינו את בית מרקחת התיכון ברמת גן - רחוב עוזיאל פינת נגבה - הרוקח שם ידוע כקוסם
תוך 12 שעות שיפור מטורף ותוך יממה פשוט עבר!!! היינו בשוק!! גם לא יקר - בסביבות 30 שקל
אנחנו מאז רק עם המשחה הזאת (יש לו משחה טיפולית ומשחה יום יומית) וגם עזבנו את המגבונים ועברנו לצמר גפן..
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא לשטוף
אושרת27/12/2009שלום לך,
ראשית, לא לשטוף את הטוסיק בסבון, כל שטיפה שכזו מורידה שיכבת שומן מן העור וגורמת לתפרחת להתעצם.
לכן, להקפיד לא לשטוף, אם שטפת תמרחי קרםגוף על הטוסיק, לחכות שייספג ולאחר מכן למרוח את המשחה לטוסיק.
שנית, אני משתמשת בשמן זית, אני שמה שמן זית באמבט, ומצאתי משחה המכילה שמן זית, בסופרפארם, משחה של LIFE, והיא מאוד עזרה לבני.
תשתדלי לאוורר מתי שאפשר.
בהצלחה,
אושרת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
פרופ' יצחק לוי28/12/2009הבסיס לטיפול בתפרחת חיתולים הינו אוורור אוורור ועוד אוורור האיזור.
כמו כן החלפת חיתולים תכופה ככל האפשר. תפקיד המשחות הוא לחפות את העור וכולן על אותו בסיס של צינק אוקסיד לכן כולם בעלות יעילות דומה-דסיטין, בייבי פסטה, צינק וכו
המשחות לא יועילו אם לא נאוורר ככל האפשר
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)