תפרחת חיתולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תפרחת חיתולים
    ימית
    26/12/2009

שלום,
    ילדי בן שבעה וחצי חודשים.
    לאחרונה סובל מאוד מפריחה באיזור החיתול המלווה באדמומיות ובנקודות קטנות.
    אני משתמשת במשחה סטרואידית בשם דרמקומבין בערך פעמיים ביום, ובמשחה אטיונול למהלך כל החלפת חיתול הערה- אני שוטפת במקרים של צואה.
    שאלתי היא,
    איך נפתרים לחלוטין מתפרחת החיתולים?
    והאם ישנה הגבלה של שימוש במשחה אטיונול, אני משתמשת בה בחודש האחרון כמעט כל יום שכן הפסקה של יום לטובת משחה אחרת מחזירה את התפרחת.
    אודה לתשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תפרחת חיתולים

הוספת תגובה

• הפתרון האולטימטיבי

אמאלה
    27/12/2009

שלום,
    לבני היתה תפרחת קשה ממש, בדרגת כוויות אדומות ונפוחות

לא עזר כלום עד שגילינו את בית מרקחת התיכון ברמת גן - רחוב עוזיאל פינת נגבה - הרוקח שם ידוע כקוסם

תוך 12 שעות שיפור מטורף ותוך יממה פשוט עבר!!! היינו בשוק!! גם לא יקר - בסביבות 30 שקל

אנחנו מאז רק עם המשחה הזאת (יש לו משחה טיפולית ומשחה יום יומית) וגם עזבנו את המגבונים ועברנו לצמר גפן..

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא לשטוף

אושרת
    27/12/2009

שלום לך,
    ראשית, לא לשטוף את הטוסיק בסבון, כל שטיפה שכזו מורידה שיכבת שומן מן העור וגורמת לתפרחת להתעצם.
    לכן, להקפיד לא לשטוף, אם שטפת תמרחי קרםגוף על הטוסיק, לחכות שייספג ולאחר מכן למרוח את המשחה לטוסיק.
    שנית, אני משתמשת בשמן זית, אני שמה שמן זית באמבט, ומצאתי משחה המכילה שמן זית, בסופרפארם, משחה של LIFE, והיא מאוד עזרה לבני.
    תשתדלי לאוורר מתי שאפשר.

בהצלחה,
    אושרת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' יצחק לוי
    28/12/2009

הבסיס לטיפול בתפרחת חיתולים הינו אוורור אוורור ועוד אוורור האיזור.
    כמו כן החלפת חיתולים תכופה ככל האפשר. תפקיד המשחות הוא לחפות את העור וכולן על אותו בסיס של צינק אוקסיד לכן כולם בעלות יעילות דומה-דסיטין, בייבי פסטה, צינק וכו
    המשחות לא יועילו אם לא נאוורר ככל האפשר
    שלך
    ד"ר איציק לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה