מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גזים בתינוקת בת 4 וחצי שבועותטלטל01/01/2010
שלום רב, בתי בת 4 וחצי שבועות סובלת קשות מגזים (בעיקר משעות אחה"צ ועד ללילה). אני מניקה הנקה מלאה.
התחלנו לתת לה טיפות סימיקול ואכן רואים שיפור, אך רציתי לדעת האם יש פתרון נוסף? האחות מטיפת חלב ביקשה ממני לא להאכיל אותה בעת הגזים על מנת לא להכביד על מערכת העיכול שלה.
יש לציין כי היציאות שלה פעם ביומיים-ארבעה. האם זה מה שגורם לכאבי הבטן? האם יש משהו שניתן לעשות על מנת להקטין את המרווחים בין היציאות (עד לפני שבועיים היו לה יציאות כל יום-יומיים)?
אשמח לעזרתכם!
רויטל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
פרופ' יצחק לוי02/01/2010טלטל שלום רב,
לצערנו איננו יכולים להמליץ היום בוודאות על תרופה או טיפול שיעילותה הוכחה נגד גזים או קוליק.
נסיונות לשנות פורמולה או לתת תרופות כלשהן לא הוכחו כיעילים.
לגבי היציאות , אם הן רכות כמו בהנקה אין צורך בהתערבות כלשהיא.
קרוב לוודאי שאינן קשורות לגזים או לקוליק.
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלטלטל
אמא נועה02/01/2010לנו מאוד עזר כדור פיזיו,הקפיצה עליו הרגיעה את הבת שלי תמיד, הבטן שלה נרגעה אבל הגב שלי כאב...בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגזים לתינוקת?
אורית10/01/2010וואוו.....
כל כך מבינה אותך, בתור אמא ל-2 גם אני עברתי זאת וכנראה שגם עוד אעבור... יש תכשיר שנקרא גליכל אם אני לא טועה, זה מוצר הומאפתי מעולה. אני מכירה הרבה אימהות שמשתמשות בזה ואומרות שהוא מצוין. תנסי....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)