גמילה מהנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מהנקה
    הילה
    07/01/2010

שלום רב
    בני בן 3 חודשים ו8 ימים יונק מגיל 0 ומידי פעם היה אוכל מבקבוק חלב שאוב (לעיתים רחוקות) לפני כשבועיים לערך התחלתי לתת לו פעם ביום בקבוק עם מטרנה בכדי להרגיל אותו לטעם מכיוון ואני חוזרת לעבודה בשבוע הבא וגם בקבוק שאוב בכדי שאוכל להמשיך לשאוב כדי שיהיו לו מנות שאובות למטפלת בזמן שאני בעבודה
    התכנון הוא - בוקר הנקה , 2 מנות חלב שאוב אצל המטפלת, עוד 2 מנות עד הערב לפי היכולת (או מטרנה או הנקה לפי הכמויות שיהיו לי בכדי שאוכל לשאוב למטפלת חלב) ובלילה הנקה
    אתמול בצהרים הוא אכל מהבקבוק מטרנה ואילו בארוחה הבאה שלו שהייתה אמרוה להיות חלב שאוב הוא סירב בכל תוקף לקחת בקבוק כך גם יום למחרת לא הסכים בשום פנים לאכול מבקבוק חשוב לציין כי ניסיתי גם את המטרנה וגם חלב שאוב בבקבוקים בכדי להבין אם הבעיה היא הטעם או הבקבוק עצמו , החלפתי בקבוקים ופיות (למרות שמיום היוולדו אכל מכל בקבוק שנתתי לו - 3 סוגים לפחות היו)
    בנוסף חשוב לי לציין כי לפני שלושה ימים היה לו חום 39.3 ללא כל סיבה מיוחדת לפי בדיקת הרופאה, הוא סובל מכאבי בטן רבים וכן עצירויות ככל הנראה משינוי האוכל
    לסיכום ביום ראשון הקרוב אני אמורה לחזור לעבודה ואני מוטרפת מדאגה מה הילד יאכל, ייתכן כי ילד לא יאכל 7 שעות עד שאגיע מהעבודה? חשוב לציין כי גם ניסיתי לתת לבעלי להאכיל אותו ולא עזר?
    מה אפשר לעשות? עד כמה זמן בימים האלה שאני מנסה אפשר "להשאיר אותו בלי אוכל"? האם ייתכן שיש לו כאב חניכים או פצע"? למרות שהוא לוקח מוצץ, ואף מוצץ את פיית הבקבוק כמו מוצץ כשהיא מחוץ לבקבוק עם אוכל
    אודה לך על תשובתך המהירה
    בתןדה
    הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מהנקה

הוספת תגובה

• הילה שלום

ד''ר קווין שרייבר
    07/01/2010

עם הוא ראב הוא יואכל. זה יכול להיות קשור למחלת החום שלו. יכול להיות שיש לו פצעים בפה. הוא יצליח על תדאגי.

בהצלחה בבית ובעבודה

דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך .......שאלה נוספת

הילה
    09/01/2010

הצלחתי לתת לבני את הבקבוק אך רק עם חלב שאוב בתוכו את המטרנה הוא לא רוצה בכל תוקף הוספתי לו כפית סוכר ענבים למטרנה והוא אכל חצי בקבוק לאחר כמה שעות הוא הקיא הכול. כאמור פעם 2 שהוא מקיא כשהאוכל האחרון שאכל הוא מטרנה ולא חלב שאוב האם להפסיק ולעבור לסימילאק ? יש אומרים כי אולי יש לו ליחה ולכן הוא מקיא את תחליב החלב? איזה סוגים אוכל יש חוץ ממטרנה וסימילאק?
    תודה
    הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה