מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בכי ממושך ובלתי נשלטאבא סבבה29/01/2010
יש לי תינוקת בת 3 חודשים בעוד שבוע. כבר בבית החולים הבחנו שהיא לא רגועה ובוכה המון (בת שנייה - לידה תקינה) הילדה מסוגלת לבכות ברציפות 5 שעות, היא לא עולה במשקל, לא ישנה ולא רגועה. בכי קורע לב ללא יום אחד ללא שעות של בכי. הרופאים אמרו אוכל, היינו עם סימילאק, עברנו למטרנה, אחד מרופאי הילדים שהתיעצנו הציע מטרנה צמחית הילדה קיבלה פריחה. הייתה מאושפזת לילה אחד בהדסה עין כרם, ב.מ.פ המליצו שתמשיך לבכות שעות!!!
היינו פרטי אצל רופא ילדים מומחה שטען שפי הטבעת קטן מידי והציע זרת +וזלין משום שלדידו הילדה לא יכולה לצאת בצורה רגילה, זה הקל קצת אבל הילדה המשיכה לבכות. פנינו למיון שניידר שהמליץ לנו על ביקור פרטי אצל אחד ממנהלי המחלקה, פנינו פרטי ב.מ.פ המליץ לנו על כירורגית ילדים שתבדוק את פי הטבעת ואת מיקומה. שוב פנינו פרטי ב.מ.פ ממליצה על צילום מעיים בחוקן שאולי יראה משהו. הילדה לא ישנה טוב, לא רגועה, לא אוכלת כמו שצריך, בוכה שעות!!! מבלי שנוכל לעזור לה ואנחנו ממש מנסים הכל!!! חבר מארה"ב אמר לי משהו על מצב שנקרא "קולק" או colleke עליו אנני מוצא כלום, משהו שקשור בהתפתחות מערכת העיכול. כואב לי שהיא בוכה וברפואה מודרנית כמו שלנו אין יכולת למצוא את הבעייה ובכל זאת:
דעתכם?
והאם יש משהו שכולפ מפספסים???
אבא סבבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום
ד''ר קווין שרייבר02/02/2010colic? אולי
עם היא לא עולה במשקל צריכים בירור לנוסף!
בהצלחה!
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאתה צודק, היא אכן לא עולה במשקל!!!!
אבא סבבה03/02/2010היא אכן לא עולה במשקל ונמצאת מתחת לעקומה, הפנו אותנו לעשות חוקן בריום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר קווין שרייבר03/02/2010צריכים עוד בירור!
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה כללי מידי, איזה עוד בירור?????
אבא סבבה03/02/2010צריכים עוד בירור זה יופי אבל כללי מידי....
על איזה בירור היית ממליץ אחרי שכבר היינו בכרורג ילדים באיכילוב + מומחה לגסטרו בשניידר, 3 פעמים חדרי מיון +מחר חוקן + 2 רופאים בכירים מחלקות ילדים בירושלים (ביקור חולים ומאוחדת!!!!!
ואין תשובות והילדה לא רגועה, לא עולה במשקל וממשיכה לבכות..
להגיד עוד בירור בלי כוון לא נותן לי כלום....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום
ד''ר קווין שרייבר04/02/2010אתה צריך לפנות לרופא שלכם לכווין אתכם עם זה.
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבכי ממושך ובלתי נשלט אבא סבבה
הדס05/02/2010אני גרה בארצות הברית קראתי וזה קורע את לב אני אמא חדשה יש תינוקית בת אבע חודשים היא הייתה סובעלת מכאבים בטן אני משתמשת COLIC עם תשלח לי את הכתובת שלכם אשמח לשלוח לך עם אתם יכולים תתקשרו אליי טל ֲֲִִָ17144828013
תודה הדס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)