התקררות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקררות
    ע
    30/01/2010

שלום
    בני בן 3 חודשים וכנראה נדבק ממני, הוא מקורר משתעל המון (שיעול חזק נורא עם ליחה)
    ונזלת ללא חום ברוך השם.
    היינו אצל הרופא והוא אמר שאין מה לעשות בגיל הזה חוץ ממי מלח ומכשיר אדים קרים שאני מפעילה כול לילה.
    זה לא ממש עוזר והוא לא ישן בלילה (מקסימום 3 שעות) ובמהלך היום לא ישן כלל האף והשיעול מציקים לו מאודדדדדד.
    האם אתה ממליץ על משהו נוסף? יש תכשירים הומופאתים לשיעול טבעיים לחלוטין כגון R9 האם
    אתה חושב שזה בסדר ויכול לעזור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקררות

הוספת תגובה

• יובל שלום

ד''ר קווין שרייבר
    02/02/2010

האם אתה ממליץ על משהו נוסף? יש תכשירים הומופאתים לשיעול טבעיים לחלוטין כגון R9 האם
    אתה חושב שזה בסדר ויכול לעזור?

אין הרבה להוסיף על מה שאתם כבר עושים
    לא הייתטי נותן שום תרופה בגיל כזה

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עדיין מקורר ויותר

ע
    04/02/2010

תודה רבה ד"ר אבל זה כבר למעלה משבוע, השיעול "תוקף" אותו בעיקר בלילה , כמובן שמתעורר המון בגלל זה.
    האף סתום ואני ממש שומעת אותו מחרחר בגלל זה.
    אני מרגישה שכלום לא עוזר לא מכשיר אדים ולא מי מלח, עידו הקטן נראה ממש סובל השיעול נשמע מטורףףףף (עם המון ליחה)
    למה זה לא עובר לו? הבנתי שזה אמור לעבור עד שבוע ואין שום הטבה במצב...
    מה לעשות???????

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יוןבל שלום

ד''ר קווין שרייבר
    04/02/2010

תחזרו לרופא שלכם לראות אם עוד משהוא היתפתח
    זה יכול להתמשך שבועיים שלושה
    בהצלחה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה