חולה כל הזמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חולה כל הזמן
    אמא מודאגת
    06/02/2010

יש לי תינוקת מקסימה בת חצי שנה. היא כבר כחודש וחצי במעון ומאז היא חולה כל שבוע. חום, נזלת שיעול וכו... כמעט כל שבוע היא מקבלת אנטיביוטיקה עובר לה ואחרי יומים שוב חולה. אני מיואשת כבר, האם זה באמת בגלל הגן? והאם באמת כל שבוע זה מחלה חדשה? (ככה אומרים הרופאים) גם אושפזנו כבר 3 פעמים בגלל ספירת דם לא טובה, לא מוצאים כלום ומשחררים אותנו עם הבחנה של וירוס.
    אשמח לעצות ועזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חולה כל הזמן

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר קווין שרייבר
    06/02/2010

האם זה באמת בגלל הגן?
    כן

והאם באמת כל שבוע זה מחלה חדשה?
    כן

אישפוז לספירת דם לא תקינה זה קצת מוזר?!?!

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

אמא מודאגת
    06/02/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם הבת שלי

גלי
    06/02/2010

בת 7 וחצי חודשים ומאז שהיא במעון מגיל 4 וחצי חודש היא רק חולה,כבר חודש ויתר היא משתעל ונזלתיש לה מהרגע שהכנסתי אותה,היא עם חום מאתמול ולפני שבוע גם היה לה חום ולפני כן נחנקה מהליחה הייתי בבית חולים עם אמבולנס מהפחד ,היא לא מבריאה אני נותנת לה פרופיטן פעמיים ביום וזה אחרי הפסקה של שבוע וחצי שגם אז זה לא עזר,עכשיו אני שוקלת לתת לה תימי צמחי כי שמעתי שזה עוזר לליחה,אני פשוט מבינה אותך ומקווה שביתך תחלים בקרוב ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה