שיעולים וחירחורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיעולים וחירחורים
    מיטל בן לולו
    16/02/2010

שלום ד"ר ביתי בת 4 חודשים ומאז הלידה ועד עכשיו ביתי משתעלת עם נזלת וליחה חשוב לציין שאחרי הלידה גם אני הייתי חולה בדלקות בגרון ודלקת בעין וזה היה הולך וחוזר עכשיו אני בריאה וביתי עדין משתעלת ומחרחרת והשיעול שלה הוא נשמע כמו שפעת טיפלתי בה עם מי מלח ושאבתי לה את הנזלת והיו יוצאים הרבה נזלת הלכתי מספר פעמים לרופאה שטענה שזה כנראה סטרידו ונתנה לי 4 כדורים של בנטזול לא נתתי לביתי את הכדור לאחר שקראתי עליו וגם השיעולים שלה לא מגיעים לידי חנק, פשוט מטרידים מעירים אותה והעדפתי לטפל בה באופן טבעי הומופאטי לכן קניתי לה טיפות אר 49 להוצאת הנזלת ואכן זה עבד קצת אבל לא הפסיק נתתי לה מקייח לפי טיפות וגם זה לא עזר ביתי בימים האחרונים משתעלת תכופות וברצף שלוש פעמיים עם חירחורים אתמול בלילה נתתי לה חצי כדור של בנטזול והיא ישנה טוב אבל עדין משתעלת אני לא יודעת מה לעשות ואיך לעזור לה מה המלצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיעולים וחירחורים

הוספת תגובה

• מיטל שלום

ד''ר קווין שרייבר
    16/02/2010

לראש ולראשונה, את צריכה להכלית אם את רוצה טיפול קונבנציונלי או הומופטי.

היייתי מתחיל עם הטיפול בכדורים כמו שצריך ואז אם אין שיפור הייתי חוזר לרופא ילדים המטפל

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה