מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינה לא רגועה תינוקת בת 5 חודשיםחגית22/02/2010
ילדתי בת חמישה חודשים, לאחרונה (כחודש בערך) היא מתעוררת בלילה כל שעה, בעיקרון היא ישנה ומתוך שינה כשהעיניים עצומות היא משפשפת את עיניה ומושכת באוזנייה עד שהיא שורטת את עצמה ומתעוררת בבכי, ככה ממש כל שעה על השעון, אני מרימה אותה מהמיטה והיא נרגעת ונרדמת עד שאני מתייאשת ופשוט ישנה בחדרה (יש לנו מיטה נוספת שם) ומניחה אותה לידי במיטה (דבר אשר לא מפסיק את ההתעוררות, אלא פשוט יותר קל לי)
רציתי לציין כי הצלחתי להגיע לסדר יום אשר בערך בשמונה היא כבר נרדמת לבד אחרי המקלחת והאוכל, וכבר ניסיתי למשוך אותה עד תשע כדי שתהיה "יותר עייפה", דבר זה גם לא עבד.
כמו כן הייתי מספר פעמים אצל הרופאה והיא אמרה שאין לה כלום בעיניים ובאוזניים
אני מיואשת ויותר מכל, כואב לי עליה, ברור שמשהו מציק לה מאוד
אני ממש אודה לך על העזרה הדחופה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סליחה שאני מתערב
יהונתן23/02/2010לנו היה משהו דומה ואצלנו התברר שהסיבה לבכי הייתה פצעים בחלל הפה. הילדה הייתה קמה כל שעה וחצי בלילה בבכי קורע לב,אחרי שהרופא איבחן פצעים בחלל הפה,דבר שמציק וכואב בטירוף,התחלנו לתת דקטרין,וזה עזר מייד.
האם בדקתם את הפה?
מקווה שהכל בסדר ושיהיה לכם רק טוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחגית שלום
ד''ר קווין שרייבר23/02/2010ממה שאת מתארת זה נשמע יותר כמו משהוא התנהגותי. אם הבדיקות של הרופא תקינה לא הייתי דואג
מה עם REFLUX ריפלוקס?
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)