דלקת ריאות לתינוק בן שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלקת ריאות לתינוק בן שנה
    אמא
    04/03/2010

שלום,
    הייתי עם בני בן השנה אצל רופאת הילדים אתמול ואובחנה אצלו דלקת ריאות קלה.
    הרופאה רשמה לו אנטיביוטיקה מסוג מוקסיויט פורטה, 5 מ"ל 3 פעמים ביום כל שמונה שעות.
    הבעיה:
    חישוב של כל שמונה שעות אומר שבהכרח נותנים לו את אחת הפעמים בלילה, הבן שלי ישן לילה משבע וחצי בערב ועד לשש בבוקר ולא מוכן בשום פנים ואופן לקחת את האנטיביוטיקה כי זה אומר שצריך להעיר אותו לשם כך וכל פעם שניסינו הוא בכה נורא ונעל את הפה וכמובן ששום דבר טוב לא יצא מזה.
    האם יש אפשרות לתת את האנטיביוטיקה בשתי מנות במקום ב- 3 או לחילופין לצמצם את הפרש השעות ולמשל לתת כל 6 שעות ואז אני יכולה לתת בבוקר כשמתעורר , בצהריים ובערב לפני השינה?
    ושאלה נוספת - האם אפשר למהול את האנטיביוטיקה בתחליף החלב? (אולי כך הוא כן יסכים לקחת את זה בלילה)...
    בינתיים הוא דיי סובל מהשיעול בעקבות הדלקת ואני ממש רוצה שיקח את התרופה כמו שצריך כדי שירגיש יותר טוב
    :)
    מה לעשות?
    המון תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דלקת ריאות לתינוק בן שנה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר קווין שרייבר
    05/03/2010

האם יש אפשרות לתת את האנטיביוטיקה בשתי מנות במקום ב- 3 או לחילופין לצמצם את הפרש השעות ולמשל לתת כל 6 שעות ואז אני יכולה לתת בבוקר כשמתעורר , בצהריים ובערב לפני השינה?
    שניהם בסדר
    יכולים לחלק 7.5 סס פעמיים ביום

ושאלה נוספת - האם אפשר למהול את האנטיביוטיקה בתחליף החלב? (אולי כך הוא כן יסכים לקחת את זה בלילה)...
    כן

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה