מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 11 חודשים ועושה 4-6 קקי ביוםנעמי07/04/2010
שלום,
בני בן 11 חודשים. אוכל בבוקר בקבוק לאחר מכן פירות, בצהריים ירקות עם מרק וגם קצת עוף, במשך היום מעדן בערב לפעמים אוכל ביצה או אבוקדו, או מה שיש...לפני השינה אוכל בקבוק.
אני קצת מודאגת, אחרי כל ארוחה שלו, הוא עושה קקי. ישנן ימים שהוא עושה 6 פעמים ביום קקי, זה לא שלשולים זה קקי. לפני כחודש וקצת הוא היה בטיפת חלב והמשקל שלו תקין.
אני לא מבינה מה ניתן לעשות, אני קצת מודאגת.
אשמח לקבל תשובה
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נעמי שלום
ד''ר קווין שרייבר08/04/2010זה תקין לחלותין
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
נעמי10/04/2010שלום,
תודה על תגובתך...אני לא אשקר אני חששתי קצת מזה.
נעמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנעמי
נועה13/04/2010בני בן עשרה חודשים עם תפריט דומה, גם הוא יכול להגיע לשש פעמים ביום וגם אותי זה קצת הדאיג.הבן שלי רזה מאוד אבל עדיין בטווח התקין. הבנתי שכל עוד העלייה במשקל תקינה אין ממש בעייה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנועה
נעמי13/04/2010היי,
תמיד נראה לי שהבן שלי נראה כזה קטן. אני לא יודעת עם זה באמת נכון או שאני רוצה שהוא יהיה קצת שמנמן!!
ייתכן שיש לבנים שלנו חילוף חומרים פשוט מעולה..הלוואי עלי!
בכל מקרה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)