מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 11 חודשים יונק ומסרב בתוקף לתמ"ללילי18/04/2010
שלום רב,
בני בן 11 חודשים יונק, אוכל מזון מוצק ונמצא באחוזון 10-25 מבחינת משקל. הוא מאוד אוהב לטעום דברים שאנחנו אוכלים ואוכל ארוחת פירות, ארוחת ירקות ובשר וכן גבינות וכו'. אני מנסה להעביר אותו לסימילאק או מטרנה על מנת לגמול מהנקה אולם הוא רק טועם את הטעם וזה מעורר לו רצון להקיא. ניסיתי בבקבוק, ניסיתי בכפית והתגובה היא אותה תגובה, אתמול אפילו ניסיתי לשים קורנפלקס שהוא אוהב בתוך סימילאק וזה עדיין עורר לו רצון להקיא.
הוא פשוט מסרב לבקבוקים ודייסות, לא אוהב את הטעם והמרקם כנראה. הוא עדיין מתעורר כל 3-4 שעות בלילה על מנת לינוק, כך שנראה לי שההנקה לא מספיקה לו, ואני די רוצה להפסיק להניק בקרוב.
האם הוא מקבל את כל הויטמינים והמינרלים שהוא צריך שכן נראה לי שההנקה פשוט לא מספיקה, מה אפשר לעשות? אנא עצתכם
תודה מראש
לילי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לילי
ד''ר קווין שרייבר19/04/2010בגיל כזה אם באמת מסרב הייתי עובר לחלב פרה
נשמע שהוא גודל בסדר
על תדאגי
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)