ליחה מרובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליחה מרובה
    מורן
    17/05/2010

שלום,
    בתי בת 11 חודשים, מאז שנולדה היא מחרחרת ומנוזלת באופן כמעט תמידי. מדי חודש היא נעשית ממש חולה מחרחרת חזק מלאה בליחה וסובלת מקוצר. אנחנו מטפלים בה כל הזמן לפי המלצת רופא ילדים באנלציה עם מי מלח וונטולין, טיפות , אדים וכדו' אך זה תמיד חוזר וגם לא כ"כ עוזר. -חודש שעבר כבר היה לה ממש חשש לדלקת ריאות.
    השאלה שלי היא אם יש דרך טיפול אחרת? האם לדעתך מדובר במשהו יותר רציני ואיך אפשר לבדוק את זה?
    ראוי לציין כי עשינו לה צילום חזה- יצא תקין. וקבעתי לה תור לרופא ריאות מומחה אך יש רשימת המתנה ארוכה אז זה יהיה רק בעוד חודש.
    אודה לתשובה מהירה!
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ליחה מרובה

הוספת תגובה

• מורן שלום

ד''ר קווין שרייבר
    17/05/2010

ממה שאת מתארת, בד"כ נובע ממקור עליון - אף ופוליפים.
    לפני שהייתי הולך לרןפא ראות ילדים, הייתי הולך לרופא אף אוזןץ
    לפעמים צריכים לעשות צילום של הפוליפים

השאלה שלי היא אם יש דרך טיפול אחרת?
    אם זה ממקור עלין יש תרופות שיכולות לעזור

האם לדעתך מדובר במשהו יותר רציני ואיך אפשר לבדוק את זה?
    כדאי לעשות עוד בירור

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה שאלות בהמשך לתשובתך

מורן
    17/05/2010

שלום ד"ר קווין,
    תודה רבה על התשובה. קבעתי תור לרופא אף אוזן וגם לייעוץ הומאופטי לבדוק אם יש דרך טבעית לטיפול. הבנתי שאולי כדאי לי לנסות להחליף לה את המטרנה לצמחית בגלל שהחלב מגביר את הליחה, האם נכון? ושאלה נוספת הרופאה ומרת שבגיל שנה ישנו טיפול של אבקה שנותנים לה לטפל בליחה. אתה מכיר והאם אתה ממליץ?

תודה רבה, מורן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרון שלום

ד''ר קווין שרייבר
    20/05/2010

כדאי לי לנסות להחליף לה את המטרנה לצמחית בגלל שהחלב מגביר את הליחה, האם נכון?
    לפעמים, רב הזמן לא

ושאלה נוספת הרופאה ומרת שבגיל שנה ישנו טיפול של אבקה שנותנים לה לטפל בליחה. אתה מכיר והאם אתה ממליץ?
    אני לא מכיר דבר כזה

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה