יתושים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יתושים
    חנה
    19/05/2010

מה ניתן לעשות נגד עקיצות יתושים?? הם אוכלים את הבת שלי- בת 5 חודשים!!!
    שמעתי על "אתוש"- האם זה לתינוקות? והאם אני יכולה למרוח אותו על הפנים (כי שם הכי עוקצים אותה), למרות שהיא כל הזמן עם הידיים על הפנים ואח"כ מעבירה אותן לפה שלה??
    ומה לגביי מכשירים חשמליים שמושכים אליהם את היתושים והורגים אותם? זה בטיחותי בחדר עם תינוקת?
    תודה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    יתושים

הוספת תגובה

• נגד יתושים

לילך
    20/05/2010

אני ממליצה לשים כילה מעל המיטה אף יתוש לא יוכל לעקוץ אותה בלילה. ביתי בת 4 וחצי חודשים ו"נאכלה" מס' פעמים ע"י יתושים, שמתי לה כילה מעל המיטה ומאז אין עקיצות, יש גם כילה לעגלה. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חנה שלום

ד''ר קווין שרייבר
    20/05/2010

לילך צודקת

לא הייתי משתמש עם התמיסות / נשחות / קרמים בגיל כזה
    כילה הכי טובה!

ומה לגביי מכשירים חשמליים שמושכים אליהם את היתושים והורגים אותם?
    זנה בסדר אבל בד"כ לא עובד

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כילה

חנה
    20/05/2010

האם זה לא נכון שכילה חוסמת מעט את האוויר ויכולה חס וחלילה להעלות את הסיכון למוות בעריסה? זה מה שקצת מלחיץ אותי בנוגע לכילה....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין שום חשש לחנק בשימוש בכילה

לילך
    21/05/2010

הכילה עשויה מבד טול עם חורים קטנטנים - בד נושם, אין מקום לחשש. אני מיד שמתי כילה כשראיתי עקיצה ראשונה ומאז תודה לאל! אין עקיצות. השתמשי בכילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה