טיפול בדלקת עיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בדלקת עיניים
    דינה
    22/05/2010

שלום רב.הבת שלי בת שנתיים סובלת כחודשיים בדלקת עיניים כאשר לא ברור האים מדובר בדלקת אלרגית אביבית או לא.עינייה אדומות ומגרדות .היא קיבלה טיפול אנטיביוטי וסטרואידים (מקסיטרול בטיפות).כעת מטופלת בדתאמיצין כ 10 ימים ללא שיפור ניכר.מה אתה חושב על טיפול הומאיפטי ?ואים כן-מתי מתחילים את הטיפול-בזמן ההפוגה או כבר עכשיו ניתן לגשת להומאופט מומחה?בתודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול בדלקת עיניים

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' יצחק לוי
    22/05/2010

ליקה שלום
    אי ני ממליץ על טיפול הומאופטי ובוודאי לא בבעיית עיניים
    מציע שתפני לרופא עיניים ילדים באיזור מגורייך
    שבת שלום
    ד"ר איציק לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ושאלה נוםפת

דינה
    22/05/2010

אני חוששת מאוד מתופעות לוואי של הטיפול הסטרואידי ואנטיביוטי .יוצא שהבת באופן שיטתי כבר במשך חודש ימים מקבלת את הטיפות הללו בווריאציות שונות.האים יש לי סיבה לדאגה מתופעות הלוואי כגון קטרקט ,גלאוקומה,ירידה בראיה ?בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

פרופ' יצחק לוי
    22/05/2010

תלוי במינון במשך ובתדירות
    מציע להתייעץ בעניין עם רופא עיניים לילדים
    תודה
    ד"ר יאציק לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה