בייבי סנס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בייבי סנס
    מרב
    23/05/2010

שלום רב,
    ביתי בת 4 חודשים. עד גיל 3 וחצי חודשים ישנה בעריסה בחדר שלנו עם בייבי סנס והמכשיר לא צפצף אפילו פעם אחת. לפני שבועיים העברנו אותה למיטת תינוק בחדר של ביתנו הבכורה ומאז צפצף 4 פעמים בלילות שונים.
    בכל פעם שהאזעקה עבדה רצנו לתינוקת וראינו שהיא ברוך השם נושמת ואינה כחולה.
    ניסינו להזיז את המיקום של הפלטות אבל עדיין צפצף. יש לציין שאני משכיבה אותה על הגב אבל היא מתהפכת לצד באופן עצמאי ונצמדת מאד לדופן המיטה.
    האם יש להניח שהמכשיר אינו תקין ו/או לא קורא את הנשימות שלה בגלל ההיצמדות לדופן המיטה או
    שצריך לבדוק את הילדה?
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בייבי סנס

הוספת תגובה

• למירב

לילך
    23/05/2010

היי מירב, הבת שלי בת 4.5 חודשים. גם לי הייתה את אותה הבעיה בדיוק, פשוט מאוד ניסינו את הבייבי סנס רק עם פלטה אחת במיטת תינוק וזה לא מצפצף, היא מתהפכת לצד ונצמדת למגן ראש, לפעמים היא מתהפכת 180 מעלות ועדיין המכשיר לא מצפצף. במעבדה של היבואן אמרו לי שאין בעיה להשתמש בפלטה אחת אם 2 הפלטות ביחד מצפצפות. עשינו מס' ניסיונות וניראה שהמכשיר קולט את נשימות התינוק (על כל המיטה) גם כשיש פלטה אחת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללילך

מרב
    23/05/2010

גם לך היו מלא אזעקות שווא? אני כבר התחלתי לפחד שמשהו עם הילדה לא בסדר..
    וזה בטוח בסדר לשים רק פלטה אחת? איך מיקמת אותה- לאורך או לרוחב?
    תודה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרב

לילך
    23/05/2010

היו לי אזעקות שווא בלילה, וגם כמה שניות אחרי שהנחתי אותה במיטה. לבסוף גילינו שעם פלטה אחת זה עובד יותר טוב, שמתי את הפלטה פחות או יותר מתחת למיקום שבו היא ישנה וגם כשהיא זזה זה לא מצפצף. בינתיים כבר חודש וחצי וזה לא מצפצף. טפו-טפו-טפו. מידי פעם אני עושה טסטים, מרימה אותה כדי לראות שזה מצפצף (כשהיא ערה במיטה) ובמילא בעוד חודש זה כבר לא יועיל - כשתתחיל להתהפך על הבטן לבד ולזוז המון... יש לי המון חברות שלא משתמשות בבייבי סנס אפילו לא בעריסה. זה יותר כדי להרגיע את ההורים ההיסטריים, אני הייתי מוותרת על זה אבל בעלי לחוץ :) בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרב שלום

ד''ר קווין שרייבר
    24/05/2010

אין סיבה לדאגהץ זה ידוע שזה קורהץ לאיזה שהוא סיבה זה לא לא מזהה את נשימותה

לא צריכים בדיקת רופא

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה