תינוק בן שבועיים- שינה מרובה מידי??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תינוק בן שבועיים- שינה מרובה מידי??
    דגנית
    23/05/2010

שלום,
    בני מחר יהיה בן שבועיים. יש לי את התחושה שהוא ישן ממש המון, זה קצת מדאיג אותי.
    הוא אוכל ואף מעלה שמשקל, אבל ישן המון. בלילה הוא ישן-7 6 שעות רצוף ובמשך היום אני מעירה אותו כל שלוש - ארבע שעות כדי לאכול ולהחילף חיתול וגם זה בקושי.

כשאני מנסה להעיר אותו או שהוא מתחיל לישון, הוא מגלל עיניים ונרדם.
    בגדול אנחנו משפחה של חרפנים, בעלי יכול לישון 12 שעות רצוץ כל בסיס יומי, האם זה קשור?

בקיצור, יש צורך ברופא? האם הכל בסדר?

אמא מודאגת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדגנית

לילך
    23/05/2010

גם הבת שלי הייתה ועדיין ישנה הרבה שעות בלילה ממש מגיל שבועיים-שלושה. שאלתי בטיפת חלב ואמרו לי שזה בריא לישון 7 שעות רצוף כי הם גדלים בשינה. היום היא בת 4.5 חודשים והיא ישנה 10 שעות בלילה. מה גם שהיא מעלה במשקל אז אין מה לדאוג. גם היא ישנה וגם אמא ואבא ישנים. ניסיתי להעיר אותה לאכול ולא משנה מה ניסיתי היא לא הייתה מתעוררת, עד שהרופאה אמרה לי בשום פנים לא להעיר אותה, שוב, כי היא גודלת בשינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה :)

דגנית
    24/05/2010

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דגנית שלום

ד''ר קווין שרייבר
    24/05/2010

אם הוא אוכל בסדר ועולה במישקלץ לעכשיו אין סיבה לדאגה
    בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה