מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כמה שאלותמרב26/05/2010
שלום רב,
ביתי בת 4 וחצי חודשים. ניזונה מהנקה מלאה. יש לי כמה שאלות:
1.עד כה קיבלה רק פעמים נדירות בקבוק עם תמ"ל (אני לא מסתדרת עם שאיבה) והיא אכלה באותן הפעמים רק 60cc בהאכלה.
מיותר לציין שהיא נהיית רעבה מהר מאד, ולא מסכימה לקחת בקבוק נוסף. כך יוצא שאני לא יכולה לעזוב אותה מדי פעם לפרקי זמן ארוכים יותר כי אני מייד מוזעקת הביתה. אני עדיין לא רוצה לגמול אותה כי אני חוזרת לעבודה רק בעוד 3 חודשים, אבל הייתי רוצה שהיא תתרגל לאכול כמות גדולה יותר בעת האכלה מבקבוק. האם יש דרך לעשות זאת?
2. התחלתי לעשות לה טעימות מזון מוצק. בהנחיות משרד הבריאות ממליצים על 1-2 כפיות אבל הילדה רוצה יותר ובוכה כשאני מפסיקה להאכיל אותה. האם אפשר לתת יותר?
3. עד מתי ניתן לחסן אותה נגד נגיף הרוטה?
תודה,
מרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מרב שלום
ד''ר קווין שרייבר28/05/2010האם יש דרך לעשות זאת?
זה לא נחמד, אבל לפעמים הם צריכים לבכות עד שהאסימון נופל והם אוכלים יותר. יותר קשה אם אצת לא רוצה לגמול להנקה עכשיו
האם אפשר לתת יותר?
יכולים לתת לה יותר
עד מתי ניתן לחסן אותה נגד נגיף הרוטה?
זה קצת מאוחר אבל אפשר עד ח24 שבועות
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)