מים מתמי 4 לתינוקת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מים מתמי 4 לתינוקת
    שירית
    09/07/2010

ביתי ניזונה מסימילאק.אני מרתיחה מים בתמי 4 (בחברה אומרים שזה מגיע ל100 מעלות).ואחכ לוחצת על אופצייה של מיקס (כלומר מים פושרים חצי רוצחים וחצי רגילים).אני יודעת שהמים עוברם סינון..האם זה בסדר לתת לתינוקת בת 5 חודשים מים כאלו?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מים מתמי 4 לתינוקת

הוספת תגובה

• אומרים שלא

אורלי
    09/07/2010

אומרים שעד גיל שנה יש להרתיח מים על הגז ולשים בכלי שיתקררו.
    בכל מקרה, מי תמי 4 אינם מגיעים ל-100% רתיחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוודאות לא - את חייבת להרתיח

נעמה
    11/07/2010

חשוב לכל האימהות לדעת - גם המים של תמי 4 שהורתחו בכפתור EXTRA HOT, לא מגיעים למאה מעלות (למרות שהחברה מיתממת וטוענת שכן, אבל "תעשו מה שמשרד הבריאות אומר לכם" - זה הנוסח שאני שמעתי מהם)!! על פי הנחיות משרד הבריאות יש להרתיח את כל סוגי המים במשך שתי דקות לפחות. את יכולה להרתיח את זה בקומקום עם מכסה פתוח, כך שלא יקפוץ, או בסיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירית שלום

ד''ר קווין שרייבר
    11/07/2010

עדיף שלא

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה