דלת אזניים ואודם בגרון - 6 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דלת אזניים ואודם בגרון - 6 חודשים
    לילך
    17/07/2010

שלום לכולם, בתי בת ה 6 חודשים + שבוע משתעלת, היינו אצל הרופאה ויש דקלת באוזניים ואודם בגרון, אין חום. הרופאה נתנה לנו טיפות אזניים ואנטיביוטיקה ואמרה להשתמש רק כשיש חום. עברו יומיים ולא עלה חום, מה לגבי הדלקת באוזניים והשיעול? זה אמור לעבור לבד ללא שום תרופה? אני משתמשת במי מלח, אדים קרים / חמים, טיפות אוזניים, שמן אקליפטוס, שואבת לה נזלת, מגביהה את המזרון במיטה אבל כל זה לא עוזר, היא מתעוררת בלילה משיעול ולא יכולה לישון, אני מנסה להמנע מאינלציה כי היא ממש בוכה וצורחת כשאני עושה לה. במשך היום מתנהגת כרגיל, אוכלת פירות, ירקות, סימילאק, שותה מים, מתהפכת מצד לצד וצוחקת, אבל בלילה הכל משתנה. מה לעשות??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לילך שלום

ד''ר קווין שרייבר
    19/07/2010

מה לגבי הדלקת באוזניים והשיעול? זה אמור לעבור לבד ללא שום תרופה?
    בד"כ הדברים האילו עוברים לבד ללא תרופה

עם הבכי בלילה הייתי חוזר לבדיקת אוזניים אצל הרופא לראות שיש שיפםור
    בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד"ר שרייבר

לילך
    21/07/2010

תודה על התשובות, זה באמת מה שעשיתי, חזרתי לרופאה הדלקת באוזנים עברה אבל יש קצת אדום. מה לעשות לגבי השיעול? לא מפסיקה להשתעל ( בד"כ בבוקר כשמתעוררת) שיעול עם ליחה, האם אינלציה תעזור? הרופאה אמרה לי להוסיף ונטולין למי מלח באינלציה.
    ועוד שאלה, החלטתי לעבור למזון צימחי על בסיס סויה באופן קבוע בגלל שהליחות לא נגמרות, האם זה לא יעשה לה "בלגן" בבטן במידה ובעתיד אצטרך לתת לה מוצרי חלב כגון גמדים וכו'? האם מומלץ להאכיל באופן קבוע מזון צימחי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לילך שלום

ד''ר קווין שרייבר
    22/07/2010

עם אין ציפצופים הראות הוא לא צריך וונטולין
    לפעמים לעבור לצימחי עוזר לליחה
    תחזיקי מעמד!
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה