מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נפילת תינוקת בת שנה ו-4 חודשים ממיטקטיה19/07/2010
שלום.
בת שלי בת שנה וכמעט 4 חודשים.יודעת לעלות ולרדת על המיטות היטב, אבל לא היום. היום השארתי אותה דקה על המיטה שלנו, בגובה כ-40 ס"מ, שמעתי בום ומיד אחרי זה בכי. בכתה מאוד, נרגעה,לא הבדה הכרה ולא הקיאה. רצתה שאוריד אותה על הריצפה (היא אוהבת ללכת לבד), שיחקה, אכלה.כרגע כ-4 שעות אחרי הארוע.ילדה ישנה אחרי אמבטיה, ארוחת ערב ובקבוק, כלומר הכל כרגיל. אני משגילה אליה מקרוב.
מחר קבעתי תור לרופאה.
בינתיים אין חבלות, נפיחות וכו' על הראש.
במקרה של חלילה הקאות, חוסר שקט וכו' כמובן אקח אותה למיון.
השאלה שנשאלת.האם אני פועלת נכון (חוץ מלהשאיר אותה על המיטה כמובן)?
האם הייתי צריכה לקחת אותה למיון מיד?
הרי חלילה במקרה של זעזוע מוחי, סדק או שבר בגולגולת הילדה לא הייתה מתנהגת רגיל?
האם יש השלכות לנפילות כאלה רבות בגיל הזה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קטיה שלום
ד''ר קווין שרייבר20/07/2010את משגיחה כמו שצריכים
ממה שאת מתארת אין סיבה לדאגה
בד"כ בגיל כזה לא צריכים לרוץ למיון
אין השלחות בגיל כזה
בברכה
קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)