עצירות ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצירות ארוכה
    מיכל
    31/08/2010

שלום,
    ביתי בת חודשיים וחצי וכבר 10 ימים רצופים סובלת מעצירות ,ללא יציאות . העצירות החלה עוד קודם , אך לא נמשכה יותר מ-4 ימים . הפעם העצירות נמשכת הרבה מאוד זמן . אני מניקה אותה וגם נותנת לה תחליב חלב אך האוכל העיקרי בכל התקופה הוא הנקה .
    רופא הילדים הנחה אותי לתת לה יותר מים לשתייה, לתת סימיקול להקלה על הגזים ולתת מיץ עגבניות . התחלתי לתת לה מיץ עגבניות ,אומנם , רק יום אחד אך לא נראה לי שזה מצליח .
    כששאלתי את הרופא מה עושים במידה וזה לא יעזור , הוא הזכיר חוקנים למינהם .
    רציתי לדעת מה הטיפולים המוצעים במקרים כאלו . מה ניתן עוד לתת לה כדי להקל עליה ולעזור לה ?
    חשוב לי לציין - היא אוכלת סדיר , זה לא פוגע לה בתאבון . היא ערנית , חייכנית ישנה בלילות ללא בעיה . יש לה התקפים של חוסר שקט והשתוללות של הגוף אבל הם לא ארוכים יותר מידי .
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצירות ארוכה

הוספת תגובה

• מיכל שלום

ד''ר קווין שרייבר
    01/09/2010

אם כשהקקי יוצא זה נראה בסדר(לא גושים) הייתי ממשיך כמו שאת עושהץ אם זה גושים הייתי ממליץ על טיפול נוסף ביו חוקן בין תרופתי דרך הפה

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות ארוכה

מיכל
    01/09/2010

ד"ר תודה על התשובה .
    ביתי ( בת החודשיים וחצי ) לא עשתה אף יציאה משום סוג ,לא רכה ולא גושים , כבר 11 ימים !
    לכן התשובה שלך לא ברורה לי .
    האם הפתרון למצב זשלה זה רק חוקן ?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל

אמא נועה
    01/09/2010

מיכל שלום. אני מציעה לך לשאול את הרופאה של התינוקת האם אפשר לתת לה מיץ שזיפים. במידה וכן, השרי 5 שזיפים יבשים במים רותחים ללילה ובבוקר תכיני לה את התמ"ל על בסיס המים האלה. לנו זה עזר מאוד בעצירות של בתנו ושחרר את הסתימה בתוך מספר שעות. בנוסף, עזרו לנו גם מסאג'ים בתנועה מעגלית על הבטן ותנועות אופניים עם הרגליים. מאחלת שיעבור מהר (מנסיונינו אחרי 3 חודשים בערך המערכת מסתדרת...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות ארוכה

מיכל
    02/09/2010

תודה אני מקווה שיעזור . אני נותנת לה כרגע מיץ עגבניות וזה בכלל לא משפיע עליה .
    לא הייתי דואגת אם לא היתה קטנה ....

תודה לך על התשובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אצל חברה שלי זה הגיע ל13 ימים

עמית
    02/09/2010

היא הלכה לייעוץ אצל גסטרולוג, אמר לה שתינוקות שניזונים מהנקה יכולים לפתח עצירות עד שבועיים. אחרי 13 יום היתה יציאה ואח"כ זה היה בסביבות שבוע בין לבין.
    אל תקחי את זה כהמלצה לחכות, אולי כדאי שגם תפני למומחה גסטרו כדי לודא שהכל תקין לפני שדוחפים חוקנים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל שלום

ד''ר קווין שרייבר
    02/09/2010

אם היציאה אחרונה היתה תקינה לא הייתי מודאגת
    יכולים לתת לה קצת מיץ שזיפים
    חוקן יכול לעזור-
    כדאי לעשות בדיקה רקטלי אצל הרופא

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עצירות

מיכל
    03/09/2010

תודה על התשובות אבל- התחלתי לתת לה מיץ שזיפים לא בכמויות גדולות וזה גם לא עוזררררררררר . מחר זה כבר היום ה- 14 שאין לה אף יציאה !!!

חייב להיות משהו יותר יעיל ממיץ עגבניות ושזיפים ...
    האם הפתרון הוא רק חוקן ? אני רוצה לדעת כדי שאוכל להתייעץ עם הרופא ששלה ביום א'

תודה לכולכם על ההתיחסות !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל שלום

ד''ר קווין שרייבר
    04/09/2010

את צריכה לשבת עם הרופא יללדחם שלכם לקבל עוד התיעצות
    בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה