מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרפסשלי05/09/2010
שלום,
לבני בן השלוש הופיע לראשונה פצע הרפס על השפה העליונה לפני שלושה שבועות. הפצע עצמו עבר אחרי כמה ימים (טופל בזובירקס). על השפה נשארה אדמומיות קלה מאוד (צריך ממש לחפש אותה כדי לראות) שלא עברה מאז.
חוץ ממנו, יש בבית תינוקת בת שבועיים וחצי (נולדה בדיוק כשהוא היה עם הפצע...) ואני מאוד מוטרדת מאפשרות ההדבקה ביניהם. אשמח אם תוכלו להרגיע אותי:
1.מה אני יכולה לעשות כדי למנוע הדבקה בין הילדים? כמובן שאני משתדלת שהבכור לא ינשק את הקטנה על הפנים ומשתמשת עבורם במגבות נפרדות, אבל אני לא יכולה ליצור ביניהם הפרדה מוחלטת. בכל זאת, שני ילדים קטנים באותו בית...
2. כמה זה מסוכן עבור התינוקת, ומה עליי לעשות אם היא תדבק?
2. עד איזה גיל המחלה מסוכנת עבור תינוקות, והאם (בהנחה שאני נשאית, אני לא יודעת) תינוקת יונקת מקבלת ממני נוגדנים ולכן מוגנת יותר?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גיל שלום
ד''ר קווין שרייבר06/09/20101.מה אני יכולה לעשות כדי למנוע הדבקה בין הילדים?
שטיפות ידים
2. כמה זה מסוכן עבור התינוקת, ומה עליי לעשות אם היא תדבק?
זה יכול לגרום לחום וחום בכל ילד מתחת ל 2 חודש צריך בירור
3. תינוקת יונקת מקבלת ממני נוגדנים ולכן מוגנת יותר?
אולי. אני לה מקיר נתונים לשאלה הזו
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה
שלי06/09/2010אני כמובן שוטפת ידיים ומקפידה על היגיינה ככל שאפשר.
האם הילד מדבק עכשיו כשהפצע עבר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

(1).jpg)