בכי לאחר כל הנקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בכי לאחר כל הנקה
    צביה
    13/09/2010

שלום,
    הבת שלי נולדה לפני שבועיים, במספר ימים אחרונים בוכה לאחר כל הנקה. היא מתעוררת, יונקת כ 10 דקות משחררת את השד ואני מרימה אותה לגראפס, לפעמים יוצא לפעמים לא אך זה לא משנה את המצב שכשתי דקות אחרי מתחילה לבכות עד כדי צרחות, ושום דבר לא עוזר, אני מהלכת איתה בכל הבית תוך כדי נידנוד וטפיחות קלות על הגב שטיפה מרגיעות אותה, מנסה להציע לה שוב לינוק אז היא תופסת את השד אך אחרי כמה שניות מתחילה לבכות ולהיתנגד. נירגעת רק אחרי כ 40 דקות ונירדמת לכשעתיים ואז שוב מתחילים מחדש...
    האם זה מצב תקין? מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בכי לאחר כל הנקה

הוספת תגובה

• שאלה דחופה נוספת

צביה
    15/09/2010

שלום רב,
    הבן שלי בן שנתיים ותשעה חודשים מיום שני בלילה עם חום מעל 39 ואתמול בלילה הקיא פעמיים.
    היום עשו לו ספירת דם, בבית ישנה גם התינוקת בת שבועיים ואני מאוד חוששת מהידבקות. האם יש צורך לקחת את הילד מהבית ולהרחיק ביניהם לחלוטין?

אלה תוצאות ספירת דם שלא היו בנורמה:
    NEUT% 40-60 התוצאה- 26.4

LYM% 35-50 התוצאה- 62

MCV 77.0-95.0 התוצאה- 76.1

MPV 7.0-15.0 התוצאה- 6.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביה

ד''ר קווין שרייבר
    15/09/2010

כדאי להרחיק ככל שאפשר

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צביה שלום

ד''ר קווין שרייבר
    15/09/2010

כדאי בדיקת רופא

בברה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה