ויטמין D3 ומרפס פתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ויטמין D3 ומרפס פתוח
    שירן
    23/09/2010

שלום ,
    אני אימא לתינוקת בת 11 חודשים, ילדה מקסימה, ומתפתחת בצורה מדהימה, אך המרפס שלה הקדמי עדיין פתוח ורך, בהשוואה לילדים אחרים בגילה שנמצאים איתה בפעוטון , אני יודעת שיש זמן עד גיל שנה וחצי עד נסגר. השאלה שלי היא כזאת: האם צריך לתת לה שתי טיפות D3 כרגיל או יותר, יש לציין שהבת שלי ינקה עד גיל 7 חודשים והיום היא נזונה מאוכל רגיל אוכלת הכל וגם מחלב פורמולה של תינוקות, אני מודאגת כי פניתי לאנשי מקצוע וקיבלתי שתי דעות שונות, רופא המשפחה שלי אמר לי לתת לה 3 טיפות וכשראה שזה עדיין לא נסגר עם הזמן העלה את המינון ל 4 טיפות ובטיפת חלב אמרו שאין קשר בין סגירת המרפס ובין נטילת ויטמין D3 והמליצו על המשך מתן 2 טיפות בלבד, בהתחלה התחלתי לתת לה לתקופה של כחודשיים 4 טיפות וכעת חזרתי לשתי טיפות אשמח אם אקבל עוד דעה שתעזור לי לקבל החלטה

הערה : אני לא מרבה לחשוף את הבת שלי לשמשמפאת שעות עבודה וחוסר זמן
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ויטמין D3 ומרפס פתוח

הוספת תגובה

• שירן שלום

ד''ר קווין שרייבר
    24/09/2010

מרפס פתוח נחשב תקין עד גיל 18 חודש
    לא הייתי עושה כלום לעכשיו

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת ויטמין D3 לתינוק

קרן
    23/11/2010

בביקורי האחרון אצל רופאת הילדים היא המליצה על הפסקת נתינת ויטמין D3 לתינוק בן ארבעה חודשים מאחר וטענה כי המרפס קטן מדיי וכי יש סכנה בהמשך נטילת הויטמין.

האם אכן הפסיק? האם קיימת סכנה בנטילת הויטמין?

תודה, קרן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת ויטמין D3 לתינוק - תגובה

ד''ר קווין שרייבר
    23/11/2010

האם אכן הפסיק?
    לא הייתי מפסיק

האם קיימת סכנה בנטילת הויטמין?
    לא. יתר D לא גורם שהמרפס יסגר

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה