יציאות תינוקת בת חודש וחצי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יציאות תינוקת בת חודש וחצי
    אלה
    02/10/2010

לתינוקת יש יציאות אחרי כל ארוחה לפעמים היא מתאמצת, בשבוע האחרון הצבע של הקקי השתנה לירוק, לפעמים יותר סמיך ולפעמים קצת רירי (או שזה רק נראה לי...) הריח שלו גם השתנה מעט.
    חוץ מזה יש לה חיתולים רטובים כל הזמן, ללא חום וזה נראה שהיא מרגישה טוב (עירנית ומשחקת) חוץ מהתקפות הגזים והיא קצת מתעצבנת כי שמו לה רצועות פבליק.

השאלה היא: האם קקי ירוק במשך שבוע זה תקין? וממה יכול לנבוע (אי כבר לא לוקחת ברזל?

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אלה שלום

ד''ר קווין שרייבר
    02/10/2010

זה תקין

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה...

אלה
    04/10/2010

היום הייתי אצל הרופא כדי שיראה את היציאות לפני שאני מחסנת את ביתי בחיסון הרוטה (המטפלת שלי אמרה שזה נראה לה כמו שלשול) הרופא אמר שזה נראה בסדר ואז כשהגנו הביתה לתינוקת היום 4 נקודות אדומות בצואה. היא ממש בוכה לפני כל יציאה...

אני אתקשר מחר לרופא אבל זה ממש מלחיץ אותי? מה זה? ממה יכול לנבוע?

תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה... - תגובה

ד''ר קווין שרייבר
    06/10/2010

על תדאגי!
    בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה