בן שנה וחצי- משתעל חודש-מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה וחצי- משתעל חודש-מיואשת
    הילי
    23/10/2010

היי,
    בני בן השנה וחצי היה מצונן לפני כחודש והשתעל קצת מידי פעם.
    בנוסף היתה לו דלקת בעין.
    לי באותו זמן (לפני כשבועיים) - היה שבוע שיעול מידי פעם ואחכ היה שיעול קשה מאוד במשך שבוע וחצי שלא הפסיק- היה נורא! (בסוף לקחתי אנטיביוטיקה רפפן- שבוע)

עד לפני כחמישה ימים בני סבל מחום גבוהה מאוד שלא ירד כמעט מ-40 אפילו עם נורופן ואקמולי - במשך 3-4 ימים.
    ביצענו ספירת דם וגם בדיקת דם- וחוץ מבדיקה:
    got (ast) =49 (שהטווח הינו 0-31)
    ESR = 54 (שהטווח הינו 2-28)
    ושהוא קצת אנמי- (יש כמה ערכים לא בדיוק בטווח)
    נאמר לנו שהבדיקות בסדר.

לאחר שהפסיק לו החום- ואני חושבת שגם היתה לו פריחה קלה-
    (כמו "שיש"- בגב, והיה לו כמה כתמים אדומים בודדים ברגל/יד)
    השיעול המשיך- אמרו שיכול להיות לא קשור. הוא לא משתעל כל הזמן אבל מידי פעם השיעול ארוך וכבד!-מאדים וכאילו בסוף נחנק קצת או כמו מקיא- קשה להגדיר..

היינו אצל רופאה פרטית שהיא גם קינסיולוגית: לורטה ז'ורקובסקי- ומילד שחשבנו שבריא יצאנו עם הרבה דברים שאמרה- (שיש לו ברונכיטס קשה, דלקת בלבלב, המניגוקוק ושהתפשט למוח..)
    היא נתנה לו כטיפול ראשוני וחובה- אנטיביוטיקה מוקסיפן 4CC פעמיים ביום ל-10 ימים
    (בעוד שהרופאה בקופח אמרה לתת לו סירופ ונטולין 3 ימים ואם לא עוזר לתת 5CC מוקסיפן
    לשבוע. לא נתתי לו את הסירופ ונטולין ואני רוצה לתת לו האנטיביוטיקה כי מפחדת כבר שזה הרבה זמן ומשהו התפתח.
    שאלותי:
    - האם נראה לכם לתת אנטיביוטיקה?
    - אם כן מה עדיף- הילד שוקל בין 10-10.5 קילו- 4CC ל- 10 ימים או 5CC לשבוע ?
    - הרופאה הפרטית (לורטה) אמרה לא לתת פרוביוטיקה כדי לא להעמיס עליו בנוסף לאנטיביוטיקה ואני יודעת שחשוב לתת פרוביוטיקה.. מה דעתכם?
    - הילד קצת חסר שקט ותופס לפעמים הראש ומושך בשיערות- ואני לא יודעת אם זה סתם פינוק או שבאמת משהו מציק לו בראש- מפחיד אותי שיתפתח למשהו.
    -אשמח גם לחוות דעת כללית מה נראה לכם.
    המון תודה,
    הילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן שנה וחצי- משתעל חודש-מיואשת - תגובה

ד''ר קווין שרייבר
    25/10/2010

- האם נראה לכם לתת אנטיביוטיקה?
    אם שני רופאים המליצו, הייתךי נותן
    - אם כן מה עדיף- הילד שוקל בין 10-10.5 קילו- 4CC ל- 10 ימים או 5CC לשבוע ?
    5 cc לשבוע

- הרופאה הפרטית (לורטה) אמרה לא לתת פרוביוטיקה כדי לא להעמיס עליו בנוסף לאנטיביוטיקה ואני יודעת שחשוב לתת פרוביוטיקה.. מה דעתכם?
    יכולים לתת

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה