מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יציאות בגיל 4 חודשיםאפי29/10/2010
הבת שלי בת 4 חודשים ניזונה עד לפני כחודש מהנקה בשילוב סימיליאק וכיום סימילאק בלבד מאז שהיא נולדה יש לה פעם ביומיים יציאה נוזלית מעין שלשול , רכה מאוד ,בחודשיים האחרונים בצבע חרדל.
עשינו בדיקת צואה שיצאה תקינה וגם היא מתפתחת יפה אך מעט רזה.
בהמלצת רופא התחלנו לתת לפני כמה ימים סמילאק על בסיס סויה וכן התחלנו לתת לה ברזל (מגיל 4 חודשים) מה שגרם לה לעצירות במשך 24 שעות ולכאבים עזים מלווים בבכי היסטרי היא הטיתה מתפתלת מכאבים וראינו שהצואה תקועה. לבסוף זה השתחרר עפ דימום קל וזאת לאחר שעשינו לה עיסויים בבטן וחזרנו לסימילאק רגיל וכן הפסקנו את הברזל. וכרגע היא חזרה לשלשל פעם ביום.
האם מה שגרם לעצירות זה הברזל או הסוייה? מה כדאי לעשות האם להפסיק את הברזל ולהמשיך עם הסוייה או ההיפך אנא עיזרו לי
בתודה אמא מוטרדת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יציאות בגיל 4 חודשים - תגובה
ד''ר קווין שרייבר31/10/2010האם מה שגרם לעצירות זה הברזל או הסוייה?
יותר סיכוי שזה הברזל
מה כדאי לעשות האם להפסיק את הברזל ולהמשיך עם הסוייה או ההיפך אנא עיזרו לי
אם היא ניזונה מסימלק הייתי מפסיק את הרזל עד גיל 6 חודשים
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות בגיל 4 חודשים
אפי31/10/2010האם כוונתך לסימילאק על בסיס חלב פרה או סויה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות לתינוקת בת 4 חודשים - המשך
אפי31/10/2010בהמשך למה שכתבתי ביום רביעי האחרון הפסקתי את הסויה והיא מקבלת סימילאק על בסיס חלב פרה וברזל 3 טיפות פעם ביום ועדיין יש שלשול פעם ביום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיציאות בגיל 4 חודשים - תגובה
ד''ר קווין שרייבר01/11/2010סימילק רגיל
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)