מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנטיביוטיקהאורית08/11/2010
ערב טוב ,
לבתי בת השנה דלקת אוזניים . קיבלנו אנטיביוטיקה - מוקסיויט פורטה 6 CC פעמיים ביום.
אני ממש מתקשה לתת לה את האנטביוטיקה. היא יורקת אותה ופעם אחת גם הקיאה אותה. אני נותנת עם מזרק מנות קטנות . לוקח לי כחצי שנה עד שאני מצליחה לתת הכל וגם לא הכל באמת נכנס בגלל שמוציאה.
מה ניתן לעשות בנושא?
אפשר לתת אנטיביוטיקה בתוך אוכל כגון מטרנה?
האם אפשר לבקש מהרופא להחליף טיפול לאנטיביוטי'ה דרך האוזן ?
האם העובדה שאני נותנת את האנטיביוטיקה במנות קטנות ולא בבת אחת פוגעת ביעילותה?
תודה רבה מראש
וערב טוב
אורית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנטיביוטיקה - תגובה
פרופ' יצחק לוי09/11/2010תנסי לתת מנות קטנות כלומר לחלק את המנה ל- 2-3 מנות.
אין אנטיביוטיקה דרך האוזן לדלקת באוזן.
יש אנטיביוטיקה חליפית במיקרים שכלום לא הולך (אזניל פעם ביום).
ואחרון חביב, לא בטוח שיש חובה לתת אנטיביוטיקה במצב של דלקת אזניים , לרוב חולפת ללא אנטיביוטיקה.
לכן תבררי עם הרופא עד כמה זה דחוף.
שלך
ד"ר איציק לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)