גרפסים בגיל 8 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גרפסים בגיל 8 חודשים
    עדי
    09/11/2010

שלום רב,
    בתי בת 8 חודשים ועד גם בגיל הזה היא ממשיכה לסבול מגרפסים. כלומר אני יודעת שזה אופייני לגיל עד 5,6 חודשים מקסימום כמו שהייתי רגילה גם עם הגדולה שלי אבל עם הקטנה אני ממש מודאגת. וזה מהסיבה שהגרפסים גורמים לה להתעורר תמיד אבל תמיד מהשינה, וזה אחרי שאני מחזיקה אותה אחרי האוכל 10 דקות והיא עושה גרפס אבל עדיין בלילה היא פתאום מתעוררת ושאני מחזיקה אותה היא עושה גרפס. זה מפריע לה כל כך, הורס לה את השינה. זה ממש ממש נראה לי מוזר. אני צריכה הכוונה מה לעשות ואם יש מה לעשות? ואם יעזור אולי לשים כרית קטנה? למה זה עדיין בגיל הזה צריך להפריע לה כל כך כמו תינוקות שנולדים? חשוב לציין גם שעד גיל 5 חודשים היא סבלה ממש מכאבי בטן.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גרפסים בגיל 8 חודשים

הוספת תגובה

• גרפסים בגיל 8 חודשים - תגובה

ד''ר קווין שרייבר
    10/11/2010

היא פולטת גם?
    זה נשמע כמו ריפלוקס

בד"כ זה עובר עד גיל שנה אבל לפעמים צריכים בירור נסף דרך רופאי גסטרו

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר שרייבר

עדי
    15/11/2010

היי,
    לשאלתך, היא כבר לא פולטת אך היא היתה פולטת המון עד 4 חודשים. עכשיו זה רק הגרפסים שלא עוברים...אז לחכות עד גיל שנה ובמקביל לגשת לרופא? יש סיכוי שזה נשאר גם אחרי גיל שנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לד''ר שרייבר - תגובה

ד''ר קווין שרייבר
    16/11/2010

הייתי מחכה

בברכה
    דר קווין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה