בדיקות אלרגיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקות אלרגיה
    אליסה
    01/12/2010

שלום,
    בני בן 11.5 חודשים ואנחנו כרגע גרים בחו"ל, עוד חודש חוזרים לארץ. לאחר נסיונות אחדים לתת לילד טחינה ומוצרי חלב נראה כי אלרגי לשנייהם.
    מהטחינה מקבל פריחה בגוף בעיקר ברגליים, וממוצרי חלב יש שלשול, ריח של קיא מהפה וגזים. יכול להיות שגם ממוצרי סויה אך כיוון שהיה לו וירוס של שלשולים בדיוק כיומיים לאחר שהתחלתי עם המוצרי סויה אני לא בטוחה.
    רציתי לדעת מתי עושים בדיקות של אלרגיה לתינוקות בארץ? פה רק אמרו לי תנסי שוב אחרי גיל שנה אץ מוצרי החלב.
    הוא ילד עם כיבה רגישה ואני לא רוצה לנסות איתו סתם אם יש אפשרות לדעת מבדיקות שהוא אלרגי.
    כמו-כן מקבל פורמולה על בסיס חלב ויש לי הרגשה שגם זה לא טוב לו כי מאז גיל 9 חודשים עם המוצרי חלב שניסיתי לתת הוא סובל מגזים די הרבה אך גם היה חולה לא מעט וגם הולך לגן שם כל הזמן תופס משהו אחר.
    האם תוכלו להמלית לי מה לעשות.

תודה רבה,
    אליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקות אלרגיה

הוספת תגובה

• בדיקות אלרגיה - תגובה

ד''ר קווין שרייבר
    02/12/2010

מתי עושים בדיקות של אלרגיה לתינוקות בארץ?
    גם כאן אחרי גיל שנה

לפעמים הילדים צריכים פורמולה על בסיס סויה
    כדאי לנסות

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נכון - עושים בכל גיל

שיר
    02/12/2010

סליחה דוקטור אבל הבנתי שעושים טסטים לאלרגיה בכל גיל, גם לפני גיל שנה. בתי בת 7 חודשים וקיבלתי הפניה לאלרגולוג בעקבות חשד לאלרגיה שלה למזונות מסויימים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא נכון - עושים בכל גיל - תגובה

ד''ר קווין שרייבר
    06/12/2010

מתחת לגיל שנה הבדיקות לא אמינות ולכן רב האלרגלוגים לא עושים בדיקות למזון בגילים האילו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה