מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בדיקות אלרגיהאליסה01/12/2010
שלום,
בני בן 11.5 חודשים ואנחנו כרגע גרים בחו"ל, עוד חודש חוזרים לארץ. לאחר נסיונות אחדים לתת לילד טחינה ומוצרי חלב נראה כי אלרגי לשנייהם.
מהטחינה מקבל פריחה בגוף בעיקר ברגליים, וממוצרי חלב יש שלשול, ריח של קיא מהפה וגזים. יכול להיות שגם ממוצרי סויה אך כיוון שהיה לו וירוס של שלשולים בדיוק כיומיים לאחר שהתחלתי עם המוצרי סויה אני לא בטוחה.
רציתי לדעת מתי עושים בדיקות של אלרגיה לתינוקות בארץ? פה רק אמרו לי תנסי שוב אחרי גיל שנה אץ מוצרי החלב.
הוא ילד עם כיבה רגישה ואני לא רוצה לנסות איתו סתם אם יש אפשרות לדעת מבדיקות שהוא אלרגי.
כמו-כן מקבל פורמולה על בסיס חלב ויש לי הרגשה שגם זה לא טוב לו כי מאז גיל 9 חודשים עם המוצרי חלב שניסיתי לתת הוא סובל מגזים די הרבה אך גם היה חולה לא מעט וגם הולך לגן שם כל הזמן תופס משהו אחר.
האם תוכלו להמלית לי מה לעשות.
תודה רבה,
אליסה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקות אלרגיה - תגובה
ד''ר קווין שרייבר02/12/2010מתי עושים בדיקות של אלרגיה לתינוקות בארץ?
גם כאן אחרי גיל שנה
לפעמים הילדים צריכים פורמולה על בסיס סויה
כדאי לנסות
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון - עושים בכל גיל
שיר02/12/2010סליחה דוקטור אבל הבנתי שעושים טסטים לאלרגיה בכל גיל, גם לפני גיל שנה. בתי בת 7 חודשים וקיבלתי הפניה לאלרגולוג בעקבות חשד לאלרגיה שלה למזונות מסויימים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה לא נכון - עושים בכל גיל - תגובה
ד''ר קווין שרייבר06/12/2010מתחת לגיל שנה הבדיקות לא אמינות ולכן רב האלרגלוגים לא עושים בדיקות למזון בגילים האילו!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)