מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן שנה ו-7- אחרי וירוס בטן קשההילי09/12/2010
היי,
עד לפני כשבוע וחצי בני בן השנה ו- 7 היה עם וירוב בטן קשה- הקאות אחרי זה כמה ימים של בחילות- היה ממש סמרטוט כמעט התייבש כמה פעמים.. לא שתה ואכל..
לפני כשבוע וחצי זה עבר- יומיים אחרי זה היתה לו יציאה.. ולאחר מכן היתה לו עצירות של כ-5 ימים. אחרי זה יצא כדור קטן וקשה ויום אחכ עוד אחד.
שלשום אחרי שנת צהרים הוא התעורר וממש בכה בטירוף איזה שעה -בצרחות - לא בוכה ככה בדר"כ (לא יודעת אם קשור אבל אומרת)
אתמול אמרו לי בגן שהוא עשה קקי רגיל וגם היום.
מה שמדאיג אותי זה שהבטן שלו נראית מאוד נפוחה, גם בבטן העליונה ונראה כאילו הבטן מנופחת גם לצדדים. והיא גם קשה- נראה מהנפיחות.
נגעתי לו בבטן וגם לחצתי- הוא קצת התלונן אבל לא נראה שכאב לו (למרות שלא ממש לחצתי חזק)
מה זה יכול להיות ? האם עלי לדאוג/לקחת לבדיקת רופא?
(עוד משהו שאולי קשור- כבר כשלוש שבועות מחזיק את אזור הלסטות- כשהיה וירוס בטן אמרו שבלוטות הלימפה קצת נפוחות והגרון אדום- מאז מחזיק עדיין- ולפעמים קם בלילה וממש בוכה- היה לילה שלא ישן לפני 3 ימים!. הרופא שלו אמר שיכול להיות מאוד השיניים הטוחנות)
אני דואגת, אשמח לתגובה וייעוץ,
תודה ,
הילי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן שנה ו-7- אחרי וירוס בטן קשה - תגובה
ד''ר קווין שרייבר10/12/2010זה נשמע כמו הוירוס שרואים
לא הייתי מודאג
זה נשמע כמו שהוא חוזר לשיגרה שלו
זה יכול לקחת עןד קצת זמן
בברכה
דר קווין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)