בן שנה ו-7- אחרי וירוס בטן קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בן שנה ו-7- אחרי וירוס בטן קשה
    הילי
    09/12/2010

היי,

עד לפני כשבוע וחצי בני בן השנה ו- 7 היה עם וירוב בטן קשה- הקאות אחרי זה כמה ימים של בחילות- היה ממש סמרטוט כמעט התייבש כמה פעמים.. לא שתה ואכל..

לפני כשבוע וחצי זה עבר- יומיים אחרי זה היתה לו יציאה.. ולאחר מכן היתה לו עצירות של כ-5 ימים. אחרי זה יצא כדור קטן וקשה ויום אחכ עוד אחד.

שלשום אחרי שנת צהרים הוא התעורר וממש בכה בטירוף איזה שעה -בצרחות - לא בוכה ככה בדר"כ (לא יודעת אם קשור אבל אומרת)
    אתמול אמרו לי בגן שהוא עשה קקי רגיל וגם היום.

מה שמדאיג אותי זה שהבטן שלו נראית מאוד נפוחה, גם בבטן העליונה ונראה כאילו הבטן מנופחת גם לצדדים. והיא גם קשה- נראה מהנפיחות.
    נגעתי לו בבטן וגם לחצתי- הוא קצת התלונן אבל לא נראה שכאב לו (למרות שלא ממש לחצתי חזק)
    מה זה יכול להיות ? האם עלי לדאוג/לקחת לבדיקת רופא?

(עוד משהו שאולי קשור- כבר כשלוש שבועות מחזיק את אזור הלסטות- כשהיה וירוס בטן אמרו שבלוטות הלימפה קצת נפוחות והגרון אדום- מאז מחזיק עדיין- ולפעמים קם בלילה וממש בוכה- היה לילה שלא ישן לפני 3 ימים!. הרופא שלו אמר שיכול להיות מאוד השיניים הטוחנות)

אני דואגת, אשמח לתגובה וייעוץ,
    תודה ,
    הילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בן שנה ו-7- אחרי וירוס בטן קשה - תגובה

ד''ר קווין שרייבר
    10/12/2010

זה נשמע כמו הוירוס שרואים
    לא הייתי מודאג
    זה נשמע כמו שהוא חוזר לשיגרה שלו
    זה יכול לקחת עןד קצת זמן

בברכה
    דר קווין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה